Шивашко ателие СЮДИО

  • Шивашко ателие СЮДИО

    Шивашко ателие СЮДИО

    Фирмата е стартирала през 2003 г. в сферата на индивидуалните шивашки услуги: поръчка на индивидуални работни униформи, поръчка на индивидуално облекло и корекции на облекло.

Шивашко ателие СЮДИО

Шивашко ателие СЮДИО

Фирмата е стартирала през 2003 г. в сферата на индивидуалните шивашки услуги: поръчка на индивидуални работни униформи, поръчка на индивидуално облекло и корекции на облекло. През 2014 г. се появява проекта за името  на шивашкото ателие и посоката на развитие и през 2016 г. Сюдио/ SEWdio вече е факт, а дейността е разширена в нова посока с по-артистични дейности като изработка на аксесоари и бижута от текстил и мъниста, детски аксесоари и дрехи, текстилни чанти, детски тихи книжки, изработка на луксозни спални комплекти с дантела, домашен текстил и др. Следващата новата дейност, която е планирана за улеснение на клиентите ни е онлайн магазин, където освен готови продукти, клиентите ще могат да правят поръчки по желани размери.

Основател и управител на шивашко ателие SEWdio е Росица Певецова / Моделиер-конструктор на облекло/ с дългогодишен опит в конструирането на облекло, технологичното изпълнение и изработката, както и във финансите, планиране и управление на малък и среден бизнес.

Името SEWdio идва от съчетанието на двете думи SEW (шия от англ.) и Studio (студио от англ.).

Мото: Имате идея? Ние ще я ушием!

Мисията на шивашко ателие SEWdio е да приложи практичност, елегантност, високо качество и индивидуални решения за всеки клиент в сферата на шивашките услуги.

Целта на шивашко ателие SEWdio да предоставя най-доброто качество в конструирането на облекло и технологичнто изпълнение на шивашките услуги съчетано с моделни разработки за индивидуални решения на частните и корпоративните си клиенти. Коректността и точността при изпълнение на поръчките са част от фирмената политика, както и стремежа към развитие на нови технологии и решения, и автоматизация на работния процес.

Поръчка и изработка на облекло и индивидуални проекти: Конструирането на облекло е индивидуално за всеки клиент със специално направена кройка по неговите размери. Кройките се чертаят на AutoCAD, което дава повече точност и прецизност. За изработката на всеки проект/ облекло се прилагат иновативни технологични решения за постигане на най-добр прилягане към тялото и най-висока практичност при ползване и почисване според модела/ проекта.