Ресторант 150 Before & After

  •  Ресторант 150 Before & After

    Ресторант 150 Before & After

    дълго време беше любимо местенце за вкусна храна в уютна обстановка – за семейни тържества, бизнес срещи и тихи вечери с приятели.

 Ресторант 150 Before & After

Ресторант 150 Before & After

Бистро 150 дълго време беше любимо местенце за вкусна храна в уютна обстановка – за семейни тържества, бизнес срещи и тихи вечери с приятели. Добрата новина е, че нищо от това не се е променило, а още по-добрата – че ресторантът вече е с централна локация (офис сградата на Полиграфа на Цариградско шосе, вход откъм ул. Николай Ракитин). Заради преместването има и малка добавка в името и вече е 150 Before & After.

Решението за промяната в местоположението се оказва отличен ход. Близостта до Орлов мост осигурява стабилен поток посетители от сутрин с лекия брънч и кафе, през обедните предложения с топла храна за работещите наоколо до вечерите, когато големият салон на бистрото се пълни с аромата на прясна паста. Козът на 150 Before & After си остава храната, разбира се. В откритата кухня ще видите как приготвят тестото за вашата пица и дъхавите сосове за паста, като шоу готвенето се превръща в най-сигурния белег за подобаващо отношение към храната. Закуската е от 8:00 до 11:30 и от 15:00 до 18:00. В тези часове можете да хапнете палачинки, сладки брускети с маскарпоне и дори кускус с настъргано бяло сирене.

Патешко филе със сладък сос от червена чушка и мед,поднесено с картифено пюре и Свинско бон филе с намачкани картофи с бекон,тиквички и лек гъбен сос.