BohoChic House

  • BohoChic House

    BohoChic House

    е пространство за креативен арт и дизайн. Място за срещи, идеи и неконвенционалност. Комфортна платформа за различното, което е навсякъде, но за което са нужни сетива.

BohoChic House

BohoChic House

Предизвикай живота – живей бохо!

Бохемът търси уютна среда, която таланта му поднася като изискано блюдо, насичайки само с поглед възприятията. Да имаш частица в малка кутийка за ценни спомени и притежания, излязла се от сърцето на твореца, напълнила твоето и го опиянила в миг на радост на сетивата, е затрогващо и изкушаващо.

BohoChic house е нашето място, в което се случват нашите неща, по нашия начин и през нашите очи. Тук създаваме и споделяме красота с любими БГ автори, художници, артисти и променяме една нагласа. Заедно искаме да срещнем  Вашите очаквания с нашето ID,  като Ви отваряме още една врата към живота на бохема, каквато е и първоначалната идея на създаването на BohoChic house.

Кои сме ние

BohoChic house е пространство за креативен арт и дизайн. Място за срещи, идеи и неконвенционалност. Комфортна платформа за различното, което е навсякъде, но за което са нужни сетива. Бохемът се осмелява да бъде себе си, а ние аплодираме уникалността и естествеността като стил.

Изкуството е авантюра, привилегия на твореца, в която вече сте въвлечени…

Арт магазини Варна