Ейнджълс Хаус ООД (Visit Website)

Ейнджълс Хаус ООД Ейнджълс Хаус ООД Ейнджълс Хаус ООД
Ейнджълс Хаус ООД

Вдъхновение от магическия свят на екзотична Азия, един необикновен свят! Свят на меки звуци, вдъхновяващи аромати, благоденствие и хармония. Място, където природата среща технологията, а науката среща красотата.

Презентация

Ейнджълс Хаус ООД Ейнджълс Хаус ООД Ейнджълс Хаус ООД Ейнджълс Хаус ООД

Ейнджълс Хаус ООД

Ейнджълс Хаус ООД

През 2011 година създадохме първото си фитнес студио SABAI HOUSE за работа с личен треньор. През 2013 се ражда и новото ни фитнес студио ANGELS HOUSE. Това е уникално място за трениране, авангардно за времето си и в световен мащаб. Целта е да се осигурява спокойна обстановка и материална база за работа на клиентите с личните треньори от клуба. Разликата със стандартните фитнес зали е, че тренировките винаги се водят от персонален треньор, който участва активно в цялата тренировка заедно с клиента, като демонстрира упражненията и напътства за тяхното правилно изпълнение. Всеки клиент получава специално внимание от своя инструктор.

В нашите фитнес студиа се водят и регулярно лекции свързани с храненето.

Можете да опознаете услугата и екипа ни с безплатна първа тренировка като се запишете предварително на посочените телефони.

За разлика от стандартните фитнес занимания с машини системата ни със свободни тежести (дъмбели, щанги, пудовки, кабели, ластици) развива хармонично и функционално тялото, използвайки многоставни движения. Целенасочено се работи за подобряване на стойката, походката, силата и мобилността на всеки клиент.

Месечният абонамент с личен треньор включва персонални тренировки, индивидуално хранително консултиране от личния ви треньор на всяка тренировка, първоначално и ежемесечно отчитане на резултати, чрез измерване на мазнини и на мобилност, сила, издръжливост. Студиата ни осигуряват спокойна, приятелска обстановка и всички условия за трениране: душове, сешоар, сапун, персонални гардеробчета със закачалки, модерно, светло, чисто тренировъчно пространство.

И в двете ни студиа може да намерите световнопризнатата lipomassage технология LPG апарати от най-ново поколение.

LPG - Единствената световно призната механична техника третираща локализирани мастни натрупвания и целулит, устойчиви на спорт и диети. Чрез обработката с LPG апарат се разбиват мастните натрупвания, стимулира лимфната и кръвна циркулация. Подобрява метаболизма. Отводнява. Възтановява съединителната тъкан. Кожата става по- гладка. Изчезва неприятният портокалов ефект. Процедурата не причинява болка, не пука капиляри, не образува хематоми.
Използването на Lipomassage започва оттам , където диетите и упраженията вече не действат…
Произлиза от гръцката дума lipo ( Мазнини) и масаж. Това е нехирургично решение за премахване на упоритите мазнини, целулит и отпусната кожа. При него кръвообращението се подобрява до 400% и лимфатичната циркулация - до 300%. Той въздейства върху мастните клетки, като предизвиква липолиза ( разграждане на мазнините ) в ядрата им. Активира метаболизма, има дренажно действие против задържането на вода в организма, изглажда кожата и премахва портокаловата кожа.

Тайната е в комбинацията от ролки, които се движат в различни посоки ( навътре, навън и нагоре ) за постигане на различен ефект ( отслабване, стягане и склуптуриране ).

Комбиниран с балансирано хранене и редовни упражнения, този метод за механично третиране на зоните с натрупвания ( например корема, паласките, брича) и целулита дава драматични и светкавични резултати.
Успешно се прилага при:целулита, оформяне на силуета, отпусната кожа, стягане, подобряване тургора на кожата, възтановяване след бременност, отточни крака, anti-aging, след липосукция, лимфедем, венозна недостатъчност, лениви черва, локализирани мазнини

Фитнес студиата разполагат и със здравословен бар.

В студиата ни можете да закупите ваучер-подарък за свой близък или приятел.

Галерия

Карта

Тази фирма е регистрирана в следните категории: