Art Allure Кафе-Аперитив

  • Art Allure Кафе-Аперитив

    Art Allure Кафе-Аперитив

    Заповядайте в новооткритият Art Allure Кафе-Аперитив на ул. Драгоман 62, кв. Овча Купел. Оставете на Нас да се погрижим за доброто настроение на Вас и Вашето дете в приятна и артистична атмосфера.

Art Allure Кафе-Аперитив

Art Allure Кафе-Аперитив

Подходящо място за романтични срещи с вкусни и изискани френски и интернационални блюда и хапки, заприятелки сбирки.

Направете резервация при нас за ергенско парти, за моминско парти, за частно партита, за абитуриентски бал, за първа незабравима среща, за имен ден, за гледане на мач с приятели, за коледно парти, за банкет, за рожден ден, за семейна среща, за фирмено парти, за среща с приятели, за тържества, за обяд , за бизнес среща и много други поводи или просто без повод, здравословно похапване, без консервиращи вредители и вредни мазнини на сладки приказки с приятели.

Можете разбира се да го направите навсякъде, но ние Ви предлагаме едно уютно и тихо местенце в София, направено с много любов.

Най-висшето божие творение - ЧОВЕКЪТ е социално създание, дори и Българина за когото се смята че е вълк-единак. Всички ние се нуждаем от срещи, разговори и храна, не само духовна. Празнуваме различни поводи.

Кои сме ние?

Ние сме на пазара от 1994г. Заведението Art-Allure e сравнително ново, открито на 01.02.2014г.

Нашата амбиция е да поднесем на нашите клиенти богатвото на френската кулинария по един нов здравословен начин с все още натурални и вкусни български продукти. Искаме да поднесем философията и изкуството да се храним правилно и алкално за да сме здрави. Всеки може да пречупи тази истина през своя мироглед и опит и да чуем мнението на всеки.

Ето защо вашето мнение е много важно за нас.

За да направим Вашия специален ден още по-цветен, можем да осигурим декорацияи празнична украса, а професиналната анимация и DJ за нас не е никакво предизвикателство – работим с най-добрите агенции и професионални актьори.

 

Карта