Спортен клуб Арт Сайкъл ( Visit Website )

Спортен клуб Арт Сайкъл

Първата специализирана зала за спининг в Стара Загора. При нас се провеждат ежедневни класове по спининг, наречен в клуба ни – Арт Сайклинг...

Презентация

Спортен клуб Арт Сайкъл

Първата специализирана зала за спининг в Стара Загора. При нас се провеждат ежедневни класове по спининг, наречен в клуба ни – Арт Сайклинг.

 

Спортен клуб Арт Сайкъл предлага различни по вид и натоварване групови спортни занимания за поддържане на добро здраве и забавление, освен основните часове по спининг! 


Можете да спортувате и да се забавлявате с нас и с: стречинг, каланетика, пилатес, високо интензивни трнировки, функционални треновки и др. 

 

Гарантираме разнообразие на видовете занимания, както и удобен часови график. 


Организираме редовни събития, с които поддържаме духа и добрите отношения между клиентите на клуба.


Вашият интерес е нашата задвижваща сила! Предлагаме Ви и разнообразни оферти за включване в нашият Арт сайкъл. 

Можем да ви гарантираме страхотни треньори с невероятно зареждащо присъствие и висока квалификация, с опит не само в областта си, но и в начина по-който да се забавлявате заедно!  Главната ни цел е да ви накараме да разпуснете след напрегнатото ежедневие и да заредите батериите си за следващия ден!

 

Какво преставляват Детските групи в Арт сайкъл! ( спорт за деца )

Групите по детски спорт, а именно детски групи в Арт сайкъл са иновативен метод. Тези спортни занимания се различават съществено от всички спортове, за които се сетите. В заниманията се съчетават различни методики и техники от много видове спорт, целящи основно да развият физическите способности на всеки млад организъм. Избягва се високият процент травматизъм, който се получава при опитите едно дете да стане "велик" спортист. Набляга се на развиването, на всички физически качества.

 

Заниманията са разнообразни - работи се с:

 • различни методики; 
 • различни техники; 
 • различни уреди; 
 • използват се много игри; 
 • беседи и т.н.

Това интригува децата и те успяват по-дълго време да се задържат в този тип занимания. Основната причина за децата, да се отказват от определен спорт е това, че еднообразието в тренировъчния процес им доскучава много бързо. Това е нормално, защото са деца. За да избегнем скуката, ползваме това многообразие от възможности за трениране. Целим забавление и дисциплина да вървят ръка за ръка.

 

Основната задача в нашите детски групи е:

 • да поддържаме физическото здраве на деца; 
 • да ги научим да спортуват за здраве от малки и това да стане част от ежедневието им; 
 • да бъдат активни, което ги прави здрави, щастливи, отговорни...

Провеждаме разговори за пълноценното хранене;
Часовете се осъществяват, изключително и само под ръководството на специалист (учител или треньор).
Целим да разделим децата на възрастови групи - от дребосъците до големите каки и батковци. Упражненията и игрите, които се използват за тренировката на децата се подбират според физиологичните нужди на всяка възраст. С малчуганите работи специалист, с доказани качества и опит.


Децата след 12 годишна възраст, спокойно могат да се включат в заниманията, които са включени в програмата на "Арт сайкъл", тъй като не се използват тежести (или те са минимални, ако има такива). Допълнителните утежнения и големите килограми извън собственото тегло на човек, не се препоръчват за развиващият се организъм. Дори са забранени! Това е причината в цял свят да има забрана за непълнолетни до фитнес залите.

 

Нещо много важно. Както всички сте чували, спортът учи на дисциплина! При нас също държим на дисциплината! (или 10-те божи заповеди на клуба!)

 • Моля, когато вашето дете тренира, никога не се бъркайте в работата на специалиста! 
 • Ако имате въпроси или оплаквания, следва да ги споделите, след като часът приключи или преди началото на часа! 
 • Когато детето види своя родител, то се разконцентрира и се фокусира върху това да покаже какво може на татко или мама, а упражненията и дисциплината остават на заден план. Това пречи на цялата група.
 • Педагогът, работещ с вашите деца знае как да се държи в дадена ситуация, така че да постигне целта, която е поставена пред него, а именно най-главната е дисциплината! 
 • Добре е да знаете, че ако не желаете детето ви да бъде подложено на ужасните методи на педагогът, спокойно можете да го отпишете. Ние не задължаваме никого да идва на сила! 
 • Запомнете, че само и единствено, човек се учи да се изправя и да се бори, когато среща трудности!
 • Позволете на вашите деца да израстнат като личности и им дайте възможност да се борят, за да се справят с живота. 
 • Вие няма да бъдете цял живот до тях, а само, докато навършат 18 години. 
 • Те ще ви бъдат благодарни след време, когато осъзнаят колко им е помогнало това, да се справят сами с трудните моменти в истинското училище - ЖИВОТА! 

 

Благодарим ви, че отделихте от ценното си време за този научен труд! Бъдете усмихнати!

 

Личен треньор, Персонален треньор, Групов инструктор

Казвам се Мария Малкоданска. Занимавам се активно със спорт от дете. Продължих тази своя страст професионално в обучението си. Завърших специалностите Учител по физическо възпитание и спорт,  Треньор по лека атлетика и магистър по Спорт, фитнес, здраве в НСА Васил Левси. Преминала съм редица курсове за повишаване на квалификацията си. Специализирала съм в много видове тренировки за поддържане на здравето. Някои от тях са стречинг, каланетика, аеробика, високоинтензивна тренировка (HIIT), функционална тренировка, боди пъмп, боди файър, пилатес,комбинирана гимнастика, гимнастика за бременни и др.


Харесвам и съм тренирала много спортове, но моята слабост са леката атлетика и волейбола. Мога да ви помогна, да промените начинът си на живот, като подобрите ежедневните си навици и спортът стане част от живота ви. С мен ще тренирате разнообразно, развивайки всички физически качества. Ще успеете в това начинание, ако повярвате в мен, слушате съветите ми, изпълнявате заръките ми и не се отделяте от волята си!

 

Пожелавам ви УСПЕХ и ВОЛЯ! Те са във вашите ръце!

 

Функционална тренировка

Какво е това функционално трениране? Думата  функционално означава продуктивно, полезно и именно това е функционалното трениране. Функционалното трениране е изключително полезно за здравето, тъй като повечето движения включват няколко мускулни групи и наподобяват движения от ежедневието, като на пример вдигане на кашон или на дете.

 

 

Високоинтензивна тренировка - с малка продължителност, като включва - загряване, работни серии (почивки и разпускане). Използват се всички видове упражнения, които се изпълняват с висока интензивност и са последвани от кратка почивка. Всичко това търпи известна модификация в зависимост от степента на тренираност и целите, които сте си поставили.

 

Бременни
Физическите занимания помагат на бременната жена да повиши своята обща издръжливост. Това дава възможност на организмът да понася по-леко натоварването през бременността, раждането и възстановяването след това. Първите месеци от бременността са важни за формирането на плода. Начинът, по който живеем влияе на бебето в утробата, затова е желателно да продължаваме да се движим и да не прекаляваме с натоварванията.

 

Kаланетика

В това се състои основната разлика между каланетиката и другите гимнастически програми: отделните части на тялото понякога се преместват само на сантиметри, движенията плавно, без тласъци преминават от едно в друго. Амплитудата им е ограничена, но за сметка на това те се повтарят много пъти. Целта на метода не е натрупване на мускули, а разхлабване и укрепване на дълбоко лежащата мускулатура на ръцете, краката, ханша, бедрата и корема, при това без никакво натоварване на свръзките и ставите.

 

Пилатес

Пилатес е дисциплина, при която всички мускули в тялото трябва да работят заедно, което изисква пълна концентрация, единство и сътрудничество между тялото и ума.Пилатес увеличава силата и гъвкавостта на тялото.От психическа гледна точка, тази практика подпомага преодоляването на стреса и подобрява съня, а редица хора споделят, че „прогонва" и лошите мисли.

 

Стречинг

Стречингът е форма на физически упражнения, прилагани върху скелетните мускули. Представлява натиск по посока на залавните места на мускула с цел тяхното раздалечаване. Стречингът разтяга както мускулите, така и прилежащите тъкани (сухожилия, съединителна тъкан, периферни нерви, мускулни фасции). Стречинг е синоним на разтягане и се отнася за оптималния обхват на движение на дадена става.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Спортен клуб Арт Сайкъл - Стара Загора

Спортен клуб Арт Сайкъл - Стара Загора

0898 664 712

Фитнес центрове

Стара Загора, ул. Шампион 1

Цени

Програма