ЕТ АТИ - Закар Долмаджян ( Visit Website )

ЕТ АТИ - Закар Долмаджян

Всеки посетител бива посрещнат и изпратен като приятел. Ако сте почитател на живата музика, добрите изпълнения и качествените напитки това е мястото за вас...

Презентация

ЕТ АТИ - Закар Долмаджян

ЕТ АТИ е основана през 1989г. от сем. Долмаджян и още тогава се позиционира на пазара за сладолед като производител на висококачествен продукт - вкусна и устойчива вафла и този успех продължава и до днес. Фирмата съчетава по перфектен начин традиции и иновации в сферата на производството на вафлени и захарни фунийки за сладолед. Усъвършенстваната семейна рецепта за хрупкава и вкусна вафла в съчетание с най-модерни италиански и немски технологии, допринасят за това фирмата да стане лидер на националния пазар.

Качеството за нас е глобална концепция: изборът на първокачествени материали, внимателното опаковане, сигурността на машините, изборът на нашите партньори за логистика. Всички дейности са свързани и основани на един принцип - да се избира най-доброто, за да се постигне максимално качество на нашите продукти.

Същевременно се добавят нови модели фунийки, които позволяват различна дозировка на сладоледа и по-голямо задоволяване на изискванията на клиентите.

 

Галерия

     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ЕТ АТИ - Закар Долмаджян - Пловдив

ЕТ АТИ - Закар Долмаджян - Пловдив

0899 955 668 / 032 667 228

atibg.com

с. Скутаре, обл.Пловдив

info@atibg.com

ЕТ АТИ - Закар Долмаджян