АВ Лайтинг ЕООД

 • АВ Лайтинг ЕООД

  АВ Лайтинг ЕООД

  АВ Лайтинг ЕООД - гр.София. От 2005 г. фирмата се специализира в изграждане и проектиране на всякакъв тип електрически инсталации и по-специално в съвременни осветителни системи.

 • АВ Лайтинг ЕООД

  АВ Лайтинг ЕООД

  АВ Лайтинг ЕООД - гр.София. От 2005 г. фирмата се специализира в изграждане и проектиране на всякакъв тип електрически инсталации и по-специално в съвременни осветителни системи.

 • АВ Лайтинг ЕООД

  АВ Лайтинг ЕООД

  АВ Лайтинг ЕООД - гр.София. От 2005 г. фирмата се специализира в изграждане и проектиране на всякакъв тип електрически инсталации и по-специално в съвременни осветителни системи.

АВ Лайтинг ЕООД

АВ Лайтинг ЕООД

От 2005 г. фирмата се специализира в изграждане и проектиране на всякакъв тип електрически инсталации и по-специално в съвременни осветителни системи.

С времето се усъвършенствахме благодарение на натрупания опит в обучението на персонала  и сътрудничеството с редица организации, магазини, дизайн студия и архитектурни бюра. Но нищо от изброените не ни вдъхновяваше така, както го правите вие – клиентите.

Благодарение на работа с вас, ние се стремим да постигаме все по-добри резултати – това е наша кауза. Защото ако си струва  да сте удовлетворени, си струва да сте удовлетворени напълно. Абсолютно всичко, което проектираме, изграждаме и правим, е съгласувано както с вашите изисквания, така и с българските и европейски стандарти в електроизграждането по начин, който ви удовлетворява напълно.

От създаването на фирмата екипът е неизменно същия - изграден от амбициозни и квалифицирани професионалисти, способни да се справят с всякакви предизвикателства  – от изграждането на комунално-битови електрически инсталации до сложни информационни и високотехнологични системи.

Това предпоставя почти неограничени способности в тази сфера, но ние вие уверяваме, че на нас може да се доверите. През тази година създадохме отдел за дизайн – концепции,  в които са съчетани  не само самите електрически компоненти, а цялостни, комплексни интериорни и/или екстериорни решения, което има за цел оптимизиране на средствата и качествено изпълнение в един стил и хореография.

Тъй като всеки детайл е важен за нас – всеки цвят, всеки нюанс, всеки материал и всяка форма, ние сме длъжни  постоянно да се развиваме и вярваме, че винаги има поле за развитие. Фирмата цели да създава изключителни концепции и не може да допусне компромис в който и да е аспект на работата - от  доставката на качествени материали и разработването на проект до акуратното изпълнение на която и да е задача.

Не можем да си позволим да създаваме продукт, без да сме го проектирали, защото не можем да очакваме от друг изискванията ,които сме си поставили на нас самите. Ние зависим от вас и само от вас. Ето защо сме се опитали да затворим цикъла на нашата концепция от консултацията през проектирането до изработването на финалния продукт – вашата усмивка от свършената работа. Разполагаме със софтуерни приложения и програми, с които изготвяме цялостни светлотехнически  и архитектурни проекти.

Целта на нашата работа е да предложим качествен проект за всяка от системите, които нашите клиенти планират за своите сгради. Проектите ни следват изискванията на инвеститора, както и съвременните тенденции и общоприетите стандартите в бранша. Нашият екип не се ограничава само с едно единствено проектантско решение. Винаги разработваме няколко варианта, за да сме сигурни, че клиентът ще направи най-добрия избор и резултатът ще е най-близо до очаквания.

АВ Лайтинг ЕООД

Изпълнение

От началото на създаването на фирмата, ние се занимаваме с проектиране, изграждане и инсталиране на всякакъв тип инсталации и системи:

 • изграждане на интелигентни електрически инсталации -  тъй нареченият  ‘’умен дом‘’
 • изграждане на всякакъв тип комунално-битови и промишлени инсталации
 • изграждане на телефонни централи и информационни системи
 • изграждане на съвременни осветителни системи чрез DALI протокол
 • внедряване на LED  технологии, системи и инсталации
 • видеонаблюдение    
 • изпълняване на TV и озвучителни системи
 • монтаж на всякакъв тип електроинсталационно оборудване
 • изграждане на системи за сигурност и достъп на контрол, майнинг системи
 • пожароизвестителни системи с централизирано и нецентрализирано управление
 • сигнализационни инсталации при промишленно-производствени процеси съобразени с IEC
 • екстериорно осветление –градинско, улично, комплексно(промишлени зони, спортни комплекси)
 • изграждане на системи и инсталации за „екологична енергия” – от фотоволтаични панели и централи до конвекторни системи. Създаване и монтаж на колекторни,соларни и отоплителни консуматори и системи
 • създаване на различни видове оперативни вериги за вентилационни и климатични агрегати и системи
 • монтаж и направа на електроразпределителни табла  НН
 • монтаж и инсталиране на грамоотводни системи.

Гарантираме качеството на извършените от нас дейности,насочени към електроизграждането, както и качеството на включените в даден обект, електроматериали,чрез гаранционен срок. Също така, предлагаме поддръжка на електроинсталации електросъоражения с възможност за сключване на договор за абонамент. Единствената ни цел е да задоволим напълно вашите желания и изисквания, съчетавайки авангардни и модерни технологии с нормативно-законовите уредби  в България и Европа .Ние даваме отговорите още преди да сте задали вашите въпроси…

Карта