Д-р Бацелова ( Visit Website )

Д-р Бацелова

Усмивката е най-впечатляващата особеност на лицето. Една атрактивна усмивка не е суета, тя е важна част от първото впечатление и обикновено се запомня дълго. Дори най-красивото лице се предава окончателно, когато усмивката разкрива оцветени, изтрити, липсващи или счупени зъби...

Презентация

Начало

Усмивката е най-впечатляващата особеност на лицето.

 

Една атрактивна усмивка не е суета, тя е важна част от първото впечатление и обикновено се запомня дълго.Дори най-красивото лице се предава окончателно, когато усмивката разкрива оцветени, изтрити, липсващи или счупени зъби.

 

Ако се нуждаете от профилактичен преглед, лечение или искате да промените своята усмивка, заповядайте за безплатна консултация. Нашият екип ще изготви за вас индивидуална програма, ще планираме необходимото лечение и заедно с Вас ще постигнем желаните резултати.

 

Практиката ни е посветена на идеята да осигурим за нашите пациенти висококачествено стоматологично лечение и профилактика, основани на взаимно доверие и отговорност.Ние непрекъснато инвестираме в най-новите технологии,за да осигурим най-висок стандарт при решаване на Вашите стоматологични проблеми.

 

Използваме само техника на водещи в бранша фирми,а обстановката ще Ви осигури атмосфера,в която да релаксирате и избягате от напрежението на ежедневието,да се почувствате обградени с грижа и тотален комфорт.

 

Ние осигуряваме индивидуална грижа, която е абсолютно фокусирана върху пациента. Стараем се да създадем добра комуникация и да дискутираме всички възможни варианти на лечение. С информираността за всички налични възможности за избор вярваме,че пациентът ще е способен да  вземе сигурно  решение по отношение на бъдещото лечение.

 

С внимание и прецизност към всеки детайл,с висок професионализъм ще постигнем дълготрайни и естетични резултати.Независимо дали се нуждаете само от пломбиране или пълна промяна, трябва да бъдете сигурни, че ние ще ви дадем  усмивката, за която сте мечтали – красива и естествена.

 

От началото на своята кариера Д-р Бацелова и нейният екип са помогнали на хиляди пациенти да открият как  общата и естетична стоматология могат да променят тяхното представяне  и техния живот.

 

Ние искаме с перфектната  нова усмивка да  получите вълнуващ нов живот, увереност и успех.

 

Дейности

Цялостна промяна на усмивката

Обезболяване при всички лечебни процедури

Естетична/Козметична стоматология

Бяла естетика

 • Избелване
 • Бондинг
 • Керамични и фотополимерни инлеи,онлеи
 • Порцеланови фасети
 • Порцеланови корони и мостове
 • Металокерамика

Цирконий керамика:
Това е високофункционална керамика от циркониев оксид,от която се изработват коронки и мостове-един изключително модерен материал от оптична гледна точка,но е и един от най-устойчивите и се понася много добре от биологична гледна точка.Този материал е известен като „керамичната стомана”

Предимства пред металокерамиката:
натурална естетика,
транслуцентни като естествените зъби,
безметални и много добре поносими,
дълготрайно устойчив и в предния и в задния сегмент на съэъбието,
температурна чувствителност подобна на тази на естествените зъби,
няма видими преходи в областта на венечния ръб.

 

Червена естетика

 • Реконтуриране на венечни тъкани

Обща стоматология

 • Лечение на кариес и неговите усложнения
 • Бели пломби
 • Ендодонтия
 • Екстракция на зъби и корени

Пародонтология

Възстановителна стоматология

 • Металокерамика
 • Протези-частични и цели
 • Моделноляти и фрезпротези
 • Валпласт протези

Зъбни импланти

Детска стоматология

Профилактика

 • Професионална хигиена
 • Почистване с ултразвук, полиране, air-flow
 • Флуоризиране
 • Запечатване фисури
 • Шини за бруксизъм, спортни шини

Практика

Още от самото начало нашата практика е проектирана да предложи на пациентите релаксираща и гостоприемна атмосфера.Нашата успокояваща обстановка  помага да се  елиминират страха, тревогата и напрежението, които обикновено се свързват с посещението при стоматолог.

 

Ние вярваме, че високото ниво започва с ползването на висококачествени материали, най-ефективни технологии и модерна апаратура  и затова ние никога не правим компромис при избора им, за да можем да постигнем дълготрайни, естетични и красиви резултати.

 

 

 

Вашата безопасност

 

Стоматологичните практики крият особени рискове от инфекции. Директният контакт с кръв, слюнка и други потенциални инфекциозни секрети е ежедневие в зъболекарската практика   и носи постоянен риск от зараза.

 

Компетентните грижи и хигиенично безупречното почистване на стоматологичния инструментариум са абсолютно задължително условие за всяка модерна практика. Сигурна защита за Вашето здраве e изключително стриктния инфекционен контрол, който осъществяваме чрез специални методи и апаратура, съобразен с най-новите и все по-строги превантивни мерки за пациентите и лекуващия персонал.

 

Инструментите, които използваме  за Вашето лечение  се стерилизират в автоклав. Това е единствения сигурен метод за борба с вирусите на СПИН и хепатит . Те се съхраняват в специални пакети и се отварят  индивидуално за всеки пациент.

 

 

 

Регистрация и съхранение на данни

 

Специална компютърна програма съхранява данни за вашия зъбен статус,лечение, вашите снимки. Лесно и бързо може да се направи справка за лечение години назад или да се визуализира план на лечение.    

 

Комбинацията на модерна апаратура, добре обучен, внимателен и грижовен екип, и изключително успокояващата релаксираща обстановка ни прави вашият най-добър избор за следващо посещение.

 

Д-р Ели Бацелова

 

1981 - завършва  Стоматологичен факултет Пловдив
1985 - придобита специалност Поливалентна стоматология
2005 - придобита правоспособност за самостоятелна работа с рентгенова апаратура

 

 

 

 

 

 

Д-р Александър Гонтар

лекар дентална медицина

 

Теоретико- Практични Курсове
» „Кое е актуално в модерната стоматология и кое не е!”

Проф. Марко Ферари
» Основни принципи в съвременното ендодонтско лечение – триизмерна ендодонтия

 

 

 

 

Райна Паскова

дентален асистент

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лицензирана зъботехническа лаборатория ”Спектър”

 

Рентгенови кабинети - „Орбидент - Пловдив”

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Д-р Бацелова - гр.Пловдив

Д-р Бацелова - гр.Пловдив

0898 449182 / 0886 846 648

гр.Пловдив, бул.Васил Априлов 31