Бар - Ресторант 7  ( Visit Website )

Бар - Ресторант 7

един малък бар ресторант придобил известност в град Благоевград с качествено обслужване и добра кухня. Има ни от 4 години и половина и вече сме сред най - добрите заведения в града...

Презентация

Бар - Ресторант 7

Бар - Ресторант 7 един малък бар ресторант придобил известност в град Благоевград с качествено обслужване и добра кухня. Има ни от 4 години и половина и вече сме сред най - добрите заведения в града.

 

ПОСЕТЕТЕ НИ И ЩЕ СЕ УВЕРИТЕ САМИ!!!

 

Предлагаме широка гама от традиционната кухня и специалитети. Обстановката в заведението е изключително приятна. Няма да останете необслужени по всяко време и ще получите подобаващо внимание. Отношението , заедно с качествената храна и нашият специалитет.

 

 

ОБАДЕТЕ СЕ СЕГА!

 

Предлагаме дневно меню приготвено за деня и след вашето обаждане ще бъдете обслужени и във вашия дом. Доставката за района на благоевград е БЕЗПЛАТНА !

 

Меню

МОЖЕ ДА ВИДИТЕ БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ ОТ САЛАТИ, ПРЕДЯСТИЯ И ОСНОВНИ ХРАНИ. ОБЕДНОТО МЕНЮ СЕ ПРИГОТВЯ НА МОМЕНТА! СЛЕД КАТО СЕ ОБАДИТЕ НА ТЕЛЕФОНИТЕ ПОСОЧЕНИ ДОЛУ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРИГОТВЕНОТО ДНЕС. ЖЕЛАТЕЛНО Е ДА СЕ ОБАДИТЕ ПРЕДИ ОБЯД, ТЪЙ КАТО ПОВЕЧЕТО НЕЩА СЕ ИЗЧЕРПВАТ СЛЕД 12.00 ЧАСА. ПРИЕМАМЕ ПОРЪЧКИ ПО ВАШЕ ЖЕЛАНИЕ ЗА ОБЕДНО МЕНЮ В ПО-ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА (например за фирми) НА ПРЕДНИЯ ДЕН ВЕЧЕРТА. ПРЕДЛАГАМЕ БОГАТА ГАМА БЕЗАЛКОХОЛНИ И АЛКОХОЛНИ ПИТИЕТА (за лица над 18 години) ДОСТАВКИТЕ В РАЙОНА НА БЛАГОЕВГРАД СА БЕЗПЛАТНИ!

 

 

Карта

 

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Бар - Ресторант 7 - Благоевград

N/A

N/A
Барове

Благоевград

N/A