Барези - 1 ЕООД ( Visit Website )

Въглища  Ботевград Барези - 1 ЕООД Барези - 1 ЕООД
Барези - 1 ЕООД

Барези - 1 ЕООД e дърводобивно и търговско дружество основанo през 1990 г. Дългогодишните традиции в дърводобива, производството на въглища и търговията гарантират качеството на нашите услуги. Дружеството разполага с 250 души високо квалифициран персонал, доказал качествата си във всички предлагани от нас услуги...


Презентация

Барези - 1 ЕООД Барези - 1 ЕООД Барези - 1 ЕООД Барези - 1 ЕООД Барези - 1 ЕООД

Барези - 1 ЕООД

Барези - 1 ЕООД

Барези - 1 ЕООД e дърводобивно и търговско дружество основанo през 1990 г. Дългогодишните традиции в дърводобива, производството на въглища и търговията гарантират качеството на нашите услуги.

 

Дружеството разполага с 250 души високо квалифициран персонал, доказал качествата си във всички предлагани от нас услуги. Дърводобивът се осъщ ествява на територията на Стара Планина - държавните лесничейства на гр. Ботевград, гр. Своге, гр. Елин Пелин, гр. Етрополе и други.

 

Барези 1 - Eooд е генерален доставчик на дървесина на най - големият завод за производство на целулоза Свилоза АД - Свищов. Работим с партньори от България, Македония, Сърбия, Черна гора, Турция, Гърция.

 

Барези - 1 ЕООД

Въглища Ботевград

Ако не се погрижим за нашите клиенти, някой друг ще го направи. - Доналд Портър

Свилоза АД - Свищов:

Свилоза АД, чрез основното си дъщерно дружество Свилоцел ЕАД, е единственият производител в България на сулфатна избелена целулоза и продукти от нея. Свилоза има структуроопределяща роля в българската целулозно-хартиена промишленост и е пазарен лидер в страната и региона. Дружеството следва амбициозна инвестиционна стратегия с цел укрепване на лидерските си позиции на Балканите и в Европа в целулозно-хартиената промишленост.

Биоресурси - Свищов:

Свилоза АД е водещо дървообработващо предприятие в гр. Свищов.

Диванзопало - Италия:

Диванзопало е сред най-големите произдовители на мебели в Италия.

Национал 7 - Скравена:

Национал 7 ООД е сред лидерите в производството и разпространението на пелети в България. От 2011 година команията пусна в експлоатация новопостроеното си предприятие за производтсво на пелети от дървесна биомаса, обурудвано с най-иновативните и модерни технологични решения в тази сфера.

 

Карта

 

Карта

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Барези - 1 ЕООД - Ботевград

Барези - 1 ЕООД - Ботевград

0885 282 222 / 072 366 160

N/A
Дърводобив

Ботевград, бул.Цар Освободител 26

                         (двора на горското)

Барези - 1 ЕООД

Барези - 1 ЕООД