Бедрум Плейс ( Visit Website )

Бедрум Плейс

Бедрум Плейс е разположен на ул.Чипровци 2 в кв. Родина, на 10 мин. oт центъра на града, централна автогара и централна жп- гара. Предлагаме за Вас и Вашите български и чуждестранни гости, отлични условия за настаняване по време на туристическото или делово пътуване в Русе...

Презентация

Бедрум Плейс

Бедрум Плейс е разположен на ул.Чипровци 2 в кв.Родина, на 10 мин. oт центъра на града, централна автогара и централна жп- гара. Предлагаме за Вас и Вашите български и чуждестранни гости, отлични условия за настаняване по време на туристическото или делово пътуване в Русе.

 

 

Стаите са елегантни и с атрактивен интериор в съвременен стил. Предлагат уют и спокойствие, които не можете да намерите на друго място. Напълно обзаведени с всичко необходимо за

 

Вашето удобство и комфорт. Всяка от стаите е оборудвана със собствен санитарен възел, климатик, мини ба , WI-FI интернет и кабелна телевизия.

 

Освен изискана обстановка, Бедрум Плейс Ви предлага чудесни условия за спорт.

По време на своя престой получавате безплатен достъп до фитнес клуб Славянко.

Стаи под наем

Стаите са елегантни и с атрактивен интериор в съвременен стил. Предлагат уют и спокойствие, които не можете да намерите на друго място. Напълно обзаведени с всичко необходимо за Вашето удобство и комфорт. Всяка от стаите е оборудвана със собствен санитарен възел, климатик, мини бар, WI-FI интернет и кабелна телевизия.

 

Стая 1

     

 

Стая 2

     

 

Стая 3

     

 

Стая 4

     

 

Стая 5

     

 

Стая 6

     

Ценоразпис

 • Стая /една нощувка/ - 40.00 лв
 • Стая /повече от една нощувки/ - 35.00 лв
  Клиентът получава отстъпка само тогава, когато стаята се ползва от един човек.
 • Стая за отдих /до 3 часа/ - 25.00 лв
 • Цените са на помещение, на ден с включен:
  - безплатен интернерт Wi Fi
  - ползване на фитнес клуб Славянко
 • Клиентите на Bedroom Place, по време на своя престой, получават 10 % отстъпка при използване услугите на Сити Експрес такси

Кафе Бар

Настанете се удобно в кафе барът и изпийте чаша ароматно кафе или тонизираща напитка, докато разговаряте или чакате Вашите приятели.

 

Кафе барът, предлага уют и спокойствие, удобен е за делови и лични срещи.

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Бедрум Плейс - Русе

Бедрум Плейс - Русе

0887 702 215 / 0888 619 642

Хотели

Русе, кв.Родина, ул.Чипровци 2

office@bed.bg

Услуги

 • Безплатен WI- FI интернет
 • Кабелна телевизия
 • Климатик
 • Мини- бар
 • Клиентите на Бедрум Плейс, по време на своя престой получават 10 % отстъпка при използване услугите на Сити Експрес такси
 • Всеки един от нас иска да има перфектно тяло. Да се отърве от излишните килограми, поясите около кръста и коремчето. И ти приятелю можеш да постигнеш всичко за което си мечтал още днес.
  Фитнес зала Славянко е оборудвана изцяло с професионални уреди и в съчетание с луксозната обстановка тренировката е истински приятно преживяване. Фитнес инструктор е на Ваше разположение не само за съвети за тренировачния процес, а и за изготвяне на програми и диети съобразени изцяло с Вашите цели и възможности.