Комплекс Белчински ханове ( Visit Website )

Комплекс Белчински ханове

Комплекс Белчински ханове се състои от конна база, хотел и ресторант. При нас може да се научите да яздите, да се отдадете на пълен релакс и да се насладите на вкусна и питателна храна...

Презентация

Комплекс Белчински ханове

Комплекс Белчински ханове се състои от конна база, хотел и ресторант. При нас може да се научите да яздите, да се отдадете на пълен релакс и да се насладите на вкусна и питателна храна. Комплексът е създаден с идеята да разкрие пред всички свои гости красотите на майката природа и им даде възможност да открият тръпката от съприкосновението с едни от най-благородните животни – конете. Белчински ханове е перфектното място за почивка и отдих на семейства с деца, млади влюбени двойки или група приятели.

 

Ако искате да внесете разнообразие в рутинното ежедневие, ако се нуждаете от истинска почивка, ако желаете да се потопите в свят на вълшебно красива природа – комплекс Белчински ханове е Вашата правилна дестинация. Разположен в полите на едни от най-живописните планини Рила, Верила, Витоша и Плана, комплексът гарантира безброй вълнуващи емоции.

Районът, в който се намира Белчински ханове, е осеян с редица забележителности, и предлага на всички посетители богата възможност за туристически обиколки. Белчински минерални бани, крепостта Цари Мали град, Сапарева баня, Паничище, Рилските езера са част от живописните места, които може да посетите.

 

Създайте хиляди вълнуващи емоции и безброй незабравими спомени в комплекс Белчински ханове!

Хотел

Хотел Белчински ханове приветства с Добре дошли! всички желаещи да се отдадат на блажено спокойствие и релакс сред живописната природа за Западна България.

 

Хотелът разполага с 4 спални и 2 семейни спални (спалня с две единични легла). Според желанията на посетителите можем да осигурим и допълнително легло в стаите.

 

Игрите на децата сред чистия планински въздух и красотата на природата са от изключително значение за всяко семейство. Ние сме наясно с това и осигуряваме безплатна нощувка за деца до 7-годишна възраст.

 

На всички гости предоставяме безплатен охраняем паркинг, а при изявено желание от тяхна страна и безплатен закрит гараж.

 

Хотел Белчински ханове е подходящ за семейства с деца, млади двойки, група приятели и всички с афинитет към красивата природа и приключенията. При нас ще намерите търсеното спокойствие и ще релаксирате максимално в приятната ни обстановка.

 

Конна база

Конна база Белчински ханове разполага с добре обучени коне, които ще Ви помогнат да откриете един напълно нов свят на свобода, непримиримост и непоколебим дух. За доброто състояние и здраве на благородните животни се грижи екип от квалифицирани треньори. Те ще бъдат плътно до Вас, когато правите първите си стъпки в конната езда. Ако пък сте опитен ездач, който просто иска да поязди на воля сред природата – заповядайте в Белчински ханове и усетете отново вълнението от съприкосновението с коня.

Ние мислим за комфорта на всичките си гости, ето защо предлагаме уроци по езда, както за възрастни, така и за деца. Подарете безброй усмивки и радостни емоции на своя малчуган, като го оставите в компанията на нашите коне и опитните ни треньори.

За всички любители на авантюрите предлагаме вълнуващ конен туризъм. Почувствайте се като истински прабългарин и разгледайте забележителностите, които района предлага на кон. Организираме едночасови, целодневни разходки или такива по определен маршрут.

 

Ние знаем, че планинските красоти събуждат приключенския дух, ето защо предлагаме и разходка с коне, съобразена с индивидуалните желания на клиента. Има забележителност или красиво кътче, коeто искате да посетите с кон, но до там няма обособен маршрут? Не се тревожете – услугата ни разходка с кон по индивидуален маршрут е точно за Вас. Ние няма да спираме полета на Вашите желания, нито устремът на авантюристичната Ви същност – ще го споделим и изживеем заедно!

Уроци по езда

Ако мечтата Ви е била да се научите да яздите, сбъднете я при нас. Конна база Белчински ханове разполага с екип от професионалисти, които ще превърнат среща Ви с конете във вълнуващо и незабравимо преживяване.

 

Конна база Белчински ханове:

  • организиран уроци по езда за възрастни и деца
  • работи с едни от най-квалифицираните треньори
  • има кротки коне в отлично здравословно състояние

 

По време на уроците по езда за деца, конете са оседлани със специални детски седалки, а малчуганите са допълнително обезопасени с каска, налакътници и наколенки. Нашият опитен треньор е до Вашия малчуган през цялото време на неговото обучение.

 

Ако искате да подарите букет от положителни емоции на Вашето дете или Вие самите искате да изпитате трепетното вълнение от ездата, заповядайте при нас.

 

Конна база Белчински ханове Ви очаква, за да споделим заедно прекрасните емоции.

 

Ресторант

Любителите на автентичните български ястие приветстваме в ресторант Белчински ханове. Опитни майстор-готвачи и квалифициран обслужващ персонал ще се погрижат за Вашето максимално удобство. Уютният ни ресторант разполага с над 100 места и прекрасна лятна тераса с 60 места. Всеки петък и събота за Вашето добро настроение ще се грижат гостуващи музиканти с изпълнения на живо. Вкусни специалитети в прекрасна атмосфера и гледка към планинските красоти за разкош – на това ще се насладите в ресторант Белчински ханове.

 

За да бъде завършекът на Вашата вечер неповторим, се отбийте в нашия лоби бар, който разполага с 40 места.

 

Чисто питие или коктейл – Вие изберете, а ние ще Ви го сервираме с нужното внимание. Страхотният вкус е гарантиран от нашите професионални бармани.

 

Осигурете си пътешествие в света на кулинарните изкушения и галещи набцето напитки като заповядате при нас!

 

Галерия

     
     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Комплекс Белчински ханове - Самоков

Комплекс Белчински ханове - Самоков

087 843 49 23 / 089 930 95 56

Хотели

Самоков

Комплекс Белчински ханове