Бест Петс Холидей ( Visit Website )

Хотели за домашни любимци Бест Петс Холидей Бест Петс Холидей
Бест Петс Холидей

Когато се налага да пътувате и нямате възможност да вземете домашния си любимец с вас, тогава можете да се обърнете към Бест Петс Холидей...


Презентация

Бест Петс Холидей Бест Петс Холидей Бест Петс Холидей Бест Петс Холидей Бест Петс Холидей

Бест Петс Холидей

Бест Петс Холидей

Когато се налага да пътувате и нямате възможност да вземете домашния си любимец с вас, тогава можете да се обърнете към Бест Петс Холидей. Щом ни поверите грижите за вашето куче,котка или друг домашен любимец,можете да бъдете сигурни, че в нашия хотел за вашето животно ще се погрижи екип от професионалисти, които се стараят да му осигурят максимален комфорт и ветеринарни грижи. Основната ни цел е комфорта на домашния ви любимец!

 

Въпреки, че е далеч от дома си, кучето или котето няма да почувства липсата на уют и топлина, нито ще наруши ежедневния си ритъм и навици. Знаем, че всяко животно има различен нрав и специфични нужди, за това подхождаме индивидуално към всеки един наш гост.Съобразяваме се с вашите изисквания за хранителен режим, ежедневни разходки, игра и др.

 

Хотел за кучета и котки Best Pet's Holiday е разположен в екологично чист район-гр.Банкя. Всяко куче се настанява в индивидуален и просторен бокс.Настилката в бокса е съобразена с хигиенните изисквания и се почиства лесно и бързо. В непосредствена близост са тревните площи - двор, към които има достъп всяко куче, за да се разхожда и играе свободно. Разхождаме индивидуално всяко куче 2 пъти на ден. За малки породи кучета и котки разполагаме със специални помещения, съобразени с техния размер и специфични нужди.

 

Храната също е съобразена с вашите изисквания. Всички животни в хотела са под 24-часово ветеринарно наблюдение и контрол. Осигуряваме и транспорт до и от хотела в удобно за вас време.

Заповядайте при нас!

 

Бест Петс Холидей

Цени

Цените варират от 7 до 20 лв. на денонощие. Цената се определя индивидуално за всеки клиент, съобразена с изискванията на собственика, както и вида, породата и дневния режим на животното. При престой от над 10 дни - Отстъпка !

Цената включва :

  • Разходка,два или три пъти дневно.
  • Храна-в зависимост от хранителния режим на вашия любимец.

Предлагаме още транспорт на кучето или котето от дома Bи, къпане и ветеринарна помощ при необходимост.

Хотелът работи с храни и препарати на всички български и чужди фирми.Предлага и готвена храна.

 

Галерия

Бест Петс Холидей Бест Петс Холидей Бест Петс Холидей
     
Бест Петс Холидей Бест Петс Холидей Бест Петс Холидей
     
Бест Петс Холидей Бест Петс Холидей Бест Петс Холидей
     
Бест Петс Холидей Бест Петс Холидей Бест Петс Холидей

 

Хотели за домашни любимци

 

Бест Петс Холидей

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Бест Петс Холидей - Банкя

Бест Петс Холидей - Банкя

0878 624 564 / 0886 849 689

                         0876 586 359 - In English

Услуги

Банкя, ул.Княз Борис 57

Бест Петс Холидей

Бест Петс Холидей