Бест Петс Холидей

  • Бест Петс Холидей

    Бест Петс Холидей

    Когато се налага да пътувате и нямате възможност да вземете домашния си любимец с вас, тогава можете да се обърнете към Бест Петс Холидей...

Бест Петс Холидей

Бест Петс Холидей

Когато се налага да пътувате и нямате възможност да вземете домашния си любимец с вас, тогава можете да се обърнете към Бест Петс Холидей. Щом ни поверите грижите за вашето куче,котка или друг домашен любимец,можете да бъдете сигурни, че в нашия хотел за вашето животно ще се погрижи екип от професионалисти, които се стараят да му осигурят максимален комфорт и ветеринарни грижи. Основната ни цел е комфорта на домашния ви любимец!

Въпреки, че е далеч от дома си, кучето или котето няма да почувства липсата на уют и топлина, нито ще наруши ежедневния си ритъм и навици. Знаем, че всяко животно има различен нрав и специфични нужди, за това подхождаме индивидуално към всеки един наш гост.Съобразяваме се с вашите изисквания за хранителен режим, ежедневни разходки, игра и др.

Хотел за кучета и котки Best Pet's Holiday е разположен в екологично чист район-гр.Банкя. Всяко куче се настанява в индивидуален и просторен бокс.Настилката в бокса е съобразена с хигиенните изисквания и се почиства лесно и бързо. В непосредствена близост са тревните площи - двор, към които има достъп всяко куче, за да се разхожда и играе свободно. Разхождаме индивидуално всяко куче 2 пъти на ден. За малки породи кучета и котки разполагаме със специални помещения, съобразени с техния размер и специфични нужди.

Храната също е съобразена с вашите изисквания. Всички животни в хотела са под 24-часово ветеринарно наблюдение и контрол. Осигуряваме и транспорт до и от хотела в удобно за вас време.

Заповядайте при нас!

Бест Петс Холидей

Цени

Цените варират от 7 до 20 лв. на денонощие. Цената се определя индивидуално за всеки клиент, съобразена с изискванията на собственика, както и вида, породата и дневния режим на животното. При престой от над 10 дни - Отстъпка !

Цената включва :
 

  • Разходка,два или три пъти дневно.
  • Храна-в зависимост от хранителния режим на вашия любимец.


Предлагаме още транспорт на кучето или котето от дома Bи, къпане и ветеринарна помощ при необходимост.

Хотелът работи с храни и препарати на всички български и чужди фирми.Предлага и готвена храна.