Бест Уей ООД ( Visit Website )

Бест Уей ООД

Фирмата се занимава с езикови курсове, преводи и легализация. Основана е през месец януари 2010 г. Името ни, което се превежда от английски език най-добрият път/начин е избрано в синхрон с нашите разбирания и цели за изпълнение на професионалната ни дейност, а именно, да предоставим на нашите клиенти най-доброто за тях по най-добрия начин...

Презентация

Бест Уей ООД

Фирмата се занимава с индивидуално обучение по английски език, преводи и легализация. Основана е през месец януари 2010 г. Името ни, което се превежда от английски език „най-добрият път/начин” е избрано в синхрон с нашите разбирания и цели за изпълнение на професионалната ни дейност, а именно, да предоставим на нашите клиенти най-доброто за тях по най-добрия начин. Предлагаме високо качество и се стремим към високи резултати както в преводите, така и в обучението на деца и възрастни.

 

Наша специалност са преводите на медицински документи от и на английски език. Имаме богат опит в превода на епикризи, изследвания, здравни картони и други медицинска документация.

 

Работим с утвърдени учебни системи и помагала, които подбираме спрямо изискванията на всеки, който обучаваме. Създали сме дружелюбна и приятна атмосфера, която допринася за по-лекото и непринудено общуване между курсисти и преподавател.

 

Специализирани преводи на медицински документи от/на английски език

Цени и срокове на изпълнение:

  • Стандартна поръчка  – в рамките на 3-4 работни дни – 15 лв. на страница.
  • Бърза поръчка  – за следващия работен ден – 18 лв. на страница.
  • Експресна поръчка – за същия работен ден – 20 лв. на страница.
  • Една страница се равнява на 1800 символа с интервали.
  • При по-големи обеми цените и сроковете подлежат на договаряне според броя страници и срока на изпълнение.


*Фирмата си запазва правото да променя условията и цените според изискванията на клиента, обема, сроковете и вида на документите. За поръчки извън работно време и необходимост от бърза реакция – индивидуален подход към всяка ситуация с цел удовлетворяване изискванията на клиента по най-добрия начин!

 

Фирмата предлага индивидуално обучение по английски език, български език, математика и други учебни предмети и езици по желание на клиента.


Индивидуална подготовка за матури и кандидат-студенти по учебни предмети. Индивидуална подготовка за изпити за международни сертификати по езици на всички нива за всякакви цели.


Цена: 15 лв. за 1 учебен час езиково обучение и математика. За други учебни предмети – при запитване.

 

Извършваме преводи и легализация на документи на български и чужд език. Цена – при запитване, в зависимост от вида документ, езика, вида услуга, обема и сроковете на изпълнение.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Бест Уей ООД - Пловдив

Бест Уей ООД - Пловдив

032 394 214 / 0887 764 738

                         0897 758 460 / 0896 815 886

Школи и курсове

Пловдив, ул Хан Аспарух 7

Бест Уей ООД