Щампован бетон - Милен Николов ( Visit Website )

Щампован бетон Сливен Милен Николов Милен Николов
Щампован бетон - Милен Николов

Професионална изработка на всякакъв вид щампован бетон, конкурентни цени, работим в цялата страна, работа в срок...


Презентация

Щампован бетон Щампован бетон Щампован бетон Щампован бетон Щампован бетон

Милен Николов

Щампован бетон - Милен Николов

Щампован бетон е термин, с който се свързват всички видове настилки и облицовки, които се изпълняват чрез отпечатване на щампа, шаблон върху оцветен пластичен бетон. Щампован бетон спомага за изключително умелата имитация на различни видове естествени строителни материали - естествен камък, скали, плочи, дърво и др. Технологията щампован бетон Ви предоставя богат избор от цветове и щампи, които да се съобразят с индивидуалния вкус на всеки клиент. Чрез технологията на " щампован бетон " стандартният бетон се превръща в уникално декоративно изделие. Като основен компонент се използува бетона, който е най-употребяваният и лесно достъпен строителен материал.

 

Щампован бетонВ сравнение с другите строителни техники, технологията на полагане на щампован бетон позволява бързо изпълнение на настилките и облицовките. Тези преимущества са предпоставка щампованият бетон да се превърне в предпочитана техника за дизайнери и архитекти при проектирането и изпълнението на паркови алеи, търговски алеи, дворове, паркинги, гаражи, градини, басейни - пространства около басейни, заведения, механи, хотели, ресторанти, търговски обекти и др. Ползват се различни методи на обработка, оцветяване и импрегниране при щампован бетон .Ползват се различни киселинни оцетявания, прозрачни или интегрирани сухи и течни оцветители, добавки против пързаляне и механично изтриване и много други . Технологията " щампован бетон " е подходящ за изработка на, Настилки от щампован бетон; Облицовки от щампован бетон; Изкуствени скали и водопади от щампован бетон.

 

Установено е, че когато човек ходи, повече от 30% от времето гледа в земята и никак не му е безразличен характерът на настилката върху тротоара, пътеката или площада. При избора на цвят и рисунък е важно да се има предвид, че облицовките ще се наблюдават от различни точки на зрение – при разходка, от прозореца, от балкона или от мансардата.

 

Освен за получаване на стилово и естетически издържана среда, декоративният бетон с множеството си лица дава възможност и за осъществяване на някои чисто практични функции, като например обезпечаване на ориентация в пространството, чрез означаване на подлези, надлези, спирки, зони за отдих и други.

 

Щампован бетон Сливен

Щампован бетон Щампован бетон Щампован бетон
     
Щампован бетон Щампован бетон Щампован бетон
     
Щампован бетон Щампован бетон Щампован бетон
     
Щампован бетон Щампован бетон Щампован бетон
     
Щампован бетон Щампован бетон Щампован бетон

 

Карта

 

Щампован бетон

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Щампован бетон - Милен Николов - Сливен

Щампован бетон - Милен Николов - Сливен

0889 65 57 34

Сливен и околността

N/A

Щампован бетон

Щампован бетон