Автоцентър BGreen (Visit Website)

Автоцентър BGreen Автоцентър BGreen Автоцентър BGreen
Автоцентър BGreen

Автоцентъра ни предлага всякакви услуги на клиените си. Всеки клиент може да се възползва от многообразните услуги на автомивката, да смени гумите си, да закупи нови или втора употреба, да изправи джантите си или да се възполва от услугите на автосервиза който се намира в базата на BGreen.

Презентация

Автоцентър BGreen Автоцентър BGreen Автоцентър BGreen Автоцентър BGreen

Автоцентър BGreen

Автоцентър BGreen

Автоцентър BGreen е създаден през 2010 като тогава работеше под името NOWET. През 2013 години регистрирахме търговската марка BGreen Waterless CarClean. Автоцентъра ни предлага всякакви услуги на клиените си. Всеки клиент може да се възползва от многообразните услуги на автомивката, да смени гумите си, да закупи нови или втора употреба, да изправи джантите си или да се възполва от услугите на автосервиза който се намира в базата на BGreen.

Нашата цел винаги е била да удовлетворяваме желнията на клиентите си и да предлагаме максимално качество. Това ни помогна да привлечем много нови клиенти както и да запазим старите. Заповядайте при нас за да поглезим колите Ви!

Автоцентър BGreen

Пътна помощ

Автоцентър BGreen предлага услугата Пътна помощ. Репатриране на автомобили от цяла Европа!

  • Насочване и съдействие със сервиз за отстраняване на повреди.
  • Бърза реакция по всяко време на денонощието.
  • Бързо прибиране от мястото на закъсване - 100-110км/ч (натоварен).

Автоцентър BGreen

Джанти

Боядисване на Джанти и Арт дизайн за Джанти,Мотори и други детайли.

Боядисване на джанти в предпочитан от Вас цвят. Възможност за декорации! Пясъкоструй и качественна подготовка на вашите джанти,преди боядисването им в желан от Вас цвят. Гаранция за качество и коректност!

Автоцентър BGreen

Гуми

Автоцентър BGreen предлага всички видове услуги за гуми: монтаж, демонтаж, баланс, лепене, изправяне на джанти, боядисване на джанти, продажба на нови и втора употреба гуми и джанти и др. Работим с машини от най-висок клас на TECO Corghi Italy.

Автоцентър BGreen

Автомивка

Автомивката на BGreen предлага на своите клиенти множество услуги с цел да поглези колите им. Нещото което ни отличава обаче е, че освен стандартно измиване, което се предлага навсякаде, при нас също така може да измиете колата си без вода със системата на NOWET. Ние сме представители на най-голямата фирма за безводно миене на коли в света, която произвежда продуктите на NOWET WATERLESS CAR CLEAN. Компанията е позиционирана в Австралия където е лидер на пазара, като същевременно има франчайзи по целия свят. Нашето партньорство е толкова успешно, че австралийската компания вече работи под нашето лого BGreen Waterless CarCLean. Заповядайте при нас, за да се убедите сами в качеството на услугите ни.

Тази фирма е регистрирана в следните категории: