Крайпътен комплекс Бяла Ряка ( Visit Website )

Крайпътен комплекс Бяла Ряка

Крайпътен комплекс Бяла ряка се намира до с. Гюльовца, обл. Бургас, на 15 км. от к.к Сл. бряг и гр. Несебър, в подножието на Стара планина и на 10 км. от морето...

Презентация

Крайпътен комплекс Бяла Ряка

Крайпътен комплекс Бяла ряка се намира до с. Гюльовца, обл. Бургас, на 15 км. от к.к Сл. бряг и гр. Несебър, в подножието на Стара планина и на 10 км. от морето. Въздуха е букет от планински и морски течения. Прекрасната атмосфера,цветните градини, детския кът, музея с уникати от българския бит и култура, богатата атракционна програма, разнообразната национална и европейска кухня, уютната хотелска част и професионалното обслужване ще допринесат за едно незабравимо преживяване и ще Ви връщат винаги при нас!

 

Ние пазим духа на България жив!

 

Крайпътен комплекс Бяла ряка Ви гарантира едно незабравимо изживяване. Комплексът разполага с хотелска част, атракцион на открито за 300 човека с богата фолклорна програма, представление на факир, нестинарски танци, уникален етнографски музей,закрит ресторант с 50 места и богато меню от кулинарни специалитети.

 

 

Ние Ви предлагаме невероятно съчетание от море и красива планина! Комплекса е разположен извън населено място, което гарантира спокойствие и дискретност!

 

Комплекса е подходящ и за сватби, кръщенета и други тържества!

 

Ресторант

Закритият ресторант в комплекса е с капацитет 50-60 места, добре отоплен и озвучен и климатизиран.

 

Подходящ е за всякакъв вид мероприятия-рожденни дни, именни дни, Нова година, различни банкети.

 

Стаи

Стаите в хотела са двойни(+1). Всяка стая е със самостоятелен санитарен възел.Обзаведени са стилно и уютно. Всяка стая има телевизор, цветовете са свежи и придават особена атмосфера на стаята. През зимния сезон стаите са много добре отоплени. От всеки прозорец се вижда един неповторим пейзаж на несравнимата ни природа. Апартаментите представляват две стаи, обзаведени модерно, много просторни и засищащи всеки каприз.

 

Цени на стаите: 35 лв/ден

 

Галерия

     
     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Крайпътен комплекс Бяла Ряка - Гюльовца

Крайпътен комплекс Бяла Ряка - Гюльовца

0888 73 19 13 / 0889 20 77 31

Хотели

Гюльовца

Крайпътен комплекс Бяла Ряка