Къща за почивка Биана  ( Visit Website )

Къща за почивка Биана

е разположена почти на международния път Е87 за Румъния, малко преди бензиностанцията в село Дуранкулак. Къщата е само на 2 км от плажовете пред къмпинг Космос Дуранкулак и на 1км от известното Дуранкулашко езеро...

Презентация

Къща за почивка Биана

Къща за почивка “Биана” -  е разположена почти на международния път Е87 за Румъния, малко  преди бензиностанцията в село Дуранкулак. Къщата е само на 2 км от плажовете пред къмпинг Космос Дуранкулак и на 1км от известното Дуранкулашко езеро.

 

Тук може да отдъхнете в прохладата на каменната, наскоро реновирана къща. Предлага се почивка в три стаи със двойно легло  всяка със собствена баня/тоалет и телевизор. В допълнение посетителите и ползват и  обща напълно оборудвана кухня и трапезария с голям телевизор и Булсатком.

 

Осигурен  е и паркинг за автомобилите на гостите. На  просторния двор ще намерите и барбекю с мивка и течаща вода, а до него навес с маса за веселба и похапване на чист въздух. Има и достатъчно място за игри и детска площадка за Вашите деца. Тези които не могат да се откъснат от работа и от фейсбука може да ползват и безжичен Интернет.

 

Къщата е притегателно място и за любителите на зимния лов на патици, тъй като се отдава целогодишно, а през зимните месеци се отоплява с парно отопление.

 

Цената за нощувка са от 12 до 15 лв. на вечер, като са възможни отстъпки в зависимост от продължителността на престоя и при наемане на цялата къща.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Къща за почивка Биана - с.Дуранкулак

Къща за почивка Биана - с.Дуранкулак

0888 146 075 / 057 482 567

N/A
Къщи за гости

с.Дуранкулак