Онлайн магазин Bigboyshop.net ( Visit Website )

Онлайн магазин Bigboyshop.net

Дейноста на фирмата стартира през 2003г. от тогава до сега ние винаги се стремим да предлагаме на нашите клиенти най-добрите и известни фирми за хранителни добавки...

Презентация

Онлайн магазин Bigboyshop.net

Нашата фирма е специализирана във внос и търговия на хранителни добавки,спортни облекла,уреди и аксесоари.

 

Дейноста на фирмата стартира през 2003г. от тогава до сега ние винаги се стремим да предлагаме на нашите клиенти най-добрите и известни фирми за хранителни добавки.

 

При нас винаги може да получите професионална консултация и съвет за всичко което ви интересува свързано с хранителните довавки,тренировки и здравословното хранене,на всички тези въпроси ще ви отговорят Балканския и републикански шампион по културизъм Тихомир Трифонов и многократен републиканския шампион по борба Мирослав Трифонов

 

BigBoyshop разполага с два магазина:

  • м-н BigBoy гр.Стара Загора
  • м-н BigBoy гр.Казанлък

 

Разбира се всичко това нямаше да бъде възможно без Вас, нашите клиенти, много спортни клубове и фитнес зали .

 

Доставка

Сайтът www.BigBoyshop.net предоставя информация за продуктите, предлагани от фирмата, както и възможност за поръчването им онлайн. Условията за поръчка и цените за доставка на продуктите са указани в сайта и са въпрос на личен избор на клиента.

 

За да използвате онлайн магазина, е необходимо да се регистрирате като потребител и да попълните необходимите данни. www.BigBoyshop.net гарантира пълна конфиденциалност на личните данни. Личната информация на ПОТРЕБИТЕЛЯ няма да бъде публикувана никъде в прав текст, освен ако той изрично не е разрешил. Личната информация, използвана от сайта не се продава, предава или по какъвто и да било начин споделя с трети страни и е изцяло съобразена със Закона за защита на личните данни и цялото българско законодателство.

 

Настоящите Общи условия дават информация и съдържат правилата за работа и потребление на ресурсите на сайта. Всеки един посетител приема да ги спазва, разбира и е съгласен, че по всяко време можем да ги променим без предизвестие.

 

www.BigBoyshop.net има право по всяко време и без предупреждение на прави промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да бъдат остарели, като сайта не поема задължението да ги актуализира. Част от информацията, публикувана в този сайт, е възможно да се отнася до продукти, услуги или програми, които не се предлагат и/или не са достъпни в момента. За повече информация за наличните продукти се свържете с нас на посочените координати за контакти или чрез предоставяните в сайта услуги за обратна връзка.

 

www.BigBoyshop.net , неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да е щети, включително, но не само, щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или други произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на сайта.

 

Продуктите, които са в наличност се изпращат до 2 работни дни.

 

ДОСТАВКАТА на продукти на обща стойност над 100 лв. или покупката включва над 3 продукта в нея е безплатна за клиента.

 

При направена поръчка до края на текущият ден, то тя следва да бъде изпратена на последвалия работен ден (събота и неделя се третират като неработни дни от гледна точка на превозвачите).

 

Наш представител ще се свърже с вас на посочените от вас телефонни номера с цел уточняване и потвърждаване на поръчката в рамките на работното време:

Понеделник – Петък : 10.00 ч. – 17.00 ч.

 

Галерия

ASSAULT

Цена : 73,50 лева

ABB Steel Bar 70гр.

Цена : 2,79 лева

ABB Extreme XXL 2800гр.

Цена : 63,99 лева

BPI Sports 1 M.R

Цена : 69,30 лева

BSN SYNTHA-6

Цена : 69,99 лева

BSN SYNTHA-6

Цена : 95,99 лева

BSN N.O EXPLODE

Цена : 69,99 лева

STACKER 2 RUSH

Цена : 55,99 лева

STACKER-2 100% WHEY

Цена : 77,99 лева

USP LABS JACK3D

Цена : 55,30 лева

TESTED NUTRITION KREALKALYNE

Цена : 34,49 лева

UNIVERSAL NUTRITION AMINO 2700

Цена : 61,49 лева

UNIVERSAL NUTRITION VITAMIN C

Цена : 11,04 лева

SCITEC NUTRITION NITRO X

Цена : 12,59 лева

MAD MAX FITNESS

Цена : 14,99 лева

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Онлайн магазин Bigboyshop.net - Стара Загора

Онлайн магазин Bigboyshop.net - Стара Загора

0899 96 90 97

Стара Загора, ул. Гео Милев 48

Онлайн магазин Bigboyshop.net

 

Работно време:
понеделник - петък 10:00 - 19:00 ч.
събота 10:00 - 17:00 ч.
неделя - почивен ден