Бисери 74 ЕООД ( Visit Website )

Бисери 74 ЕООД

За двадесет години в условия на жестока конкуренция и глобални промени в икономическата среда ние съумяхме да запазим отличното качество на нашите услуги и създадохме много приятели...

Презентация

Бисери 74 ЕООД

За двадесет години в условия на жестока конкуренция и глобални промени в икономическата среда ние съумяхме да запазим отличното качество на нашите услуги и създадохме много приятели. Развивахме се, натрупахме опит и инвестирахме приходите се в обновяването на базата си, нашия автопарк и персонала. Диспечерът ни е квалифициран и добре подготвен да се справи с всички възникнали въпроси около всеки товар, съобразявайки се на първо място с клиента и действащото законодателство.

 

Автопаркът ни е разнообразен и модерен (изцяло нови автомобили), изграден от малки и големи камиони на известни западни производители, отговарящ на най-високите екологични изисквания и стандарти. Персонала ни е професионално подбран и добре квалифициран.

 

Конкуренцията е в основата на разнообразието и повишаване на благосъстоянието на обществото. Самата ефективна конкуренция е от съществено значение за една отворена пазарна икономика. Тя сваля цените, повишава качеството и разширява потребителския избор, позволява на технологичните нововъведения да се развиват.

 

За да оцелее сред многообразието от фирми на пазара нашата фирма трябва да е конкурентноспособно на останалите и най-важното - тя трябва да произвежда конкурентноспособни продукти. А едно от на-важните условия за да бъде предприятието конкурентноспособно е да е близо до пазара и до своите клиенти, а ние го правим!

 

Основната дейност е свързана с производството и облицовката на стъклени бутилки (тип фиаско) използвани в сферата на винарската промишленост.

 

Тази своя дейност фирмата подкрепя със свой международен и вътрешен транспорт, превоз и спедиция. За да завърши дейността си и да затвори кръга от услуги, ръководството успешно инвестира в изграждането на голяма и модерна складова база.

 

Дружеството разполага с модерна база за производството си и успешно търгува на вътрешния и външния пазар, като основен клиент е фирма Vetro Seruice, Tavernelle, Италия.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Бисери 74 ЕООД - с. Ягода

Бисери 74 ЕООД - с. Ягода

0888 569 170 / 0888 804 073

N/A
Транспорт

с.Ягода, Област Стара Загора

bis74@abv.bg

Бисери 74 ЕООД