Боретти ( Visit Website )

Боретти

Онова, което ви докосва трябва да е съвършено. Ние знаем това и повече от десет години посвещаваме уменията си да ви облечем в най-нежното бельо, което докосва както кожата ви, така и очите. Елегантност и красота има в извивките на женското тяло, които следваме с най-фини материали и от тях създаваме нашите модели...

Презентация

Нашето бельо крие и разкрива!
Фирма Боретти

Онова, което ви докосва трябва да е съвършено. Ние знаем това и повече от десет години посвещаваме уменията си да ви облечем в най-нежното бельо, което докосва както кожата ви, така и очите. Елегантност и красота има в извивките на женското тяло, които следваме с най-фини материали и от тях създаваме нашите модели.

 

Натрупаният опит ни позволи да разкрием и нови продукти за мъжа, за да сме с вас от сутринта и първия тоалет до вечерта и нейните изненади от страст и спокойствие. Щастливи сме да ви предложим цялата гама от продукти на фирма Боретти - дамско бельо, мъжко бельо, дамски и мъжки пижами.

 

Моделите на нашата марка се създават от млади и енергични дизайнери, които работят в приятен екип от професионалсти и помощта на нови машини с високотехнологични показатели.  Независимо дали ще ни предпочетете за зимата или за летния сезон, ние ще ви отговорим с високо качество и стил, които подобават на самите вас и вашите клиенти.

 

И за да сме заедно дълго време, ние ще ви предложим възможно най-конкурентни цени и обслужване с усмивка, защото нашето задължение е повече от приятно, когато ви предлагаме наистина качествени продукти за продажба на българския пазар.


Независимо дали избирате нас за първи път или отдавна се познаваме, ние ще ви изненадаме винаги с нови и актуални предложения за всеки сезон и всеки вкус.

Галерия

     
     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Боретти - Димитровград

Боретти - Димитровград

0879 337 929 / 0896 536 090

N/A
Бельо

Димитровград, бул.Трети Март 1

boretty@abv.bg

Фирма Боретти

  • Димитровград, Общински пазар, сектор Ж2, маса 62 и 63
  • 0888 181 412
  • 0877 068 118            
  • 0898 579 721