Арсов 90 ЕООД   ( Visit Website )

ПРОИЗВОДСТВО НА ПАРЕНИ БУКОВИ ДЪСКИ, БУКОВ ПАРКЕТ, ШЕЗЛОНГ, БАНЦИГ

Ние сме най- големите производители в северозападна България. Имаме постоянен добив на бук и обработваме над 3 000 м3 месечно. Тук може да намерите разнообразни по размери пропарени букови дъски, дъбови, чамови и тополови дъски също така буков паркет, букови шезлонги и слепени букови профили произведени от нашата фирма. От опита като производители и обработка на дървен материал ние сме конструирали и произвеждаме хоризонтални банцизи. Ние ви каним да разгледате нашия уеб сайт за да разберете повече за нашите продукти от бук и приветстваме възможността да работим с вас. Ние няма да се поколебаем да отговорим на всички ваши въпроси.

За нас

Арсов 90 ЕООД сме първите собственици на фабрика за бичене на дървен материал в с. Митровци, северозападна България. В района има постоянен добив, одобрен от министерството на горите. Фирмата е лидер в региона за обработката на бук и може да осигури постоянни доставки на дървен материал.
Фирмата ни добива и доставя бук от района на западна Стара планина, като добива е регулиран от министерството на горите. Работим с компактна техника, която е ефективна и запазва качеството на дървения материал.

Активно работим върху подобряването техниката за дървен материал и оползотворяването му. От опита си който имаме в дървопреработващата промишленост сме разработили и произвеждаме машини за обработка на дървесина (МОБИЛЕН ХОРИЗОНТАЛЕН БАНЦИГ MHS – 650).
В дъскорезницата производствения цикъл е затворен и се работи по без отпадъчна технология. Трупите се обработват според изискванията на клиента.
Ние бичим предимно обикновен бук (Fagus sylvatica L.), с обемно тегло 720 kg./m3.
Готовите дъски преминават на обработка с горещи водни пари, с което се подобрява значително качеството. Параметрите на обикновен бук го правят един от най- добрия и търсен дървен материал. Намира приложение в мебелното производство, стругарството, промишлени детайли и др.

Сертификат

При покупка на дървен материал ние издаваме сертификат за произход на дървесината.

Дървен материал

Обикновения бук е с бяла дървесина с червеникав или жълтеникав оттенък с рязко отделящи се сърцевидни лъчи, образуващи красива текстура при обработка. След обработка с водни пари дървесината придобива розово- червеникав цвят. Въздушното сушене преди температурната пещ осигурява постоянна устойчивост на материала. То е трудно и умерено силно и е близко по рода си на машинното обработване на орех, череша, дъб, при което се срещат петна, малки дупчици и набраздени участъци.
Ние активно участваме в развитието на методите за управлението на горите, здравето на гората и оползотворяването на дървен материал. Чрез учебни заведения ние ръководим процес за оптимизиране взаимоотношенията между екологичните, социалните и икономическите компоненти.
Ние приветстваме запитвания относно:

 • Купуване на пропарен дървен материал от обикновен бук;
 • Купувачи на едро и дребно, които търсят дървен материал с високо качество, произведен в България;
 • Всеки който се интересува от изработка на различни по размери детайли от обикновен бук;
 • Купувачи на едро и дребно, които търсят машини с високо качество за бичене на дървен материал, произведен в България;
 • Купувачи на буков паркет;
 • Купувачи на шезлонги;
 • Купувачи на слепени дървени профили.

Ние можем да ви свържем с наши ценни клиенти за да се убедите в качеството на доставка и конкурентни цени.

 

Галерия

Арсов 90 ЕООД   Арсов 90 ЕООД   Арсов 90 ЕООД
     
Арсов 90 ЕООД   Арсов 90 ЕООД   Арсов 90 ЕООД
     
Арсов 90 ЕООД   Арсов 90 ЕООД   Арсов 90 ЕООД

Тази фирма е регистрирана в следните категории:

Арсов 90 ЕООД
09550/ 22 95; 0888/ 508922
Дървен материал
село Митровци, област Монтана

Производство на буков паркет

Най-ниски цени от Арсов 90 ЕООД.

Размери: 20x 50x 250, 20x 50x 300, 20x 50x 350 mm

1. Паркет от букова дървесина с широчина, по-голяма или по- малка от 50 mm не се произвеждат.

2. При споразумение между производителя и потребителя могат да се произвеждат детайли за паркет с дължина от 250 мм до 350 мм.

3. Производството на паркет с размери по- малки от 20x 50x 250 не се изработват. Детайлите за паркет от други типове качества (по- ниски) не се произвеждат за export (външен пазар) и се изработват само по споразумение между производителя и потребителя.

Пропарени букови дъски с размери:

 • ширина: от 120 мм до 350 мм;
 • дебелина: 30, 40, 50, 60, 70, 80 мм до 200 мм;
 • дължина: от 1700 мм до 2700 мм.

Маса: 720 kg/m3 (при влажност 12%);
Пропарен;
Средна стойност на свиване: 13.0%;
Коефициент на еластичност: 11,859 MPa.

Характеристика:

 • Фина структура
 • Розово-кафяв цвят на дървесината
 • Добре се боядисва и полира
 • С много приложения
 • Лесен за обработка

Приложение на букови дъски:

 • В мебелната промишленост
 • За струговани елементи
 • За производство на инструменти

ПРОПАРЕНИ СЛЕПЕНИ БУКОВИ ДЕТАЙЛИ

1. Секции от букова дървесина с широчина, по-голяма или по- малка от 50 mm не се произвеждат.

2. При споразумение между производителя и потребителя могат да се произвеждат букови секции с дължина по- малка от 2000 мм.

3. Производството на секции с размери по- малки от дебелина 20 мм и ширина 50 мм се изработват по споразумение между производителя и потребителя.

4. Детайлите за секции от други типове качества (по- ниски) не се произвеждат за export (външен пазар) и се изработват само по споразумение между производителя и потребителя.