ЕТ Пламен Петков-Бултранс ( Visit Website )

Пътнически превози Стара Загора ЕТ Пламен Петков-Бултранс ЕТ Пламен Петков-Бултранс
ЕТ Пламен Петков-Бултранс

ЕТ Пламен Петков Бултранс е създадена през 2000 година и извършва специализиран транспорт и екскурзии в България. Фирмата разполага с 14 автобуса и предлага на своите клиенти удобно и комфортно пътуване.


Презентация

ЕТ Пламен Петков-Бултранс ЕТ Пламен Петков-Бултранс ЕТ Пламен Петков-Бултранс ЕТ Пламен Петков-Бултранс ЕТ Пламен Петков-Бултранс

ЕТ Пламен Петков-Бултранс

ЕТ Пламен Петков-Бултранс

ЕТ ПЛАМЕН ПЕТКОВ - БУЛТРАНС е създадена през 2000г. и от тогава предлага на своите клиенти удобно и комфортно пътуване. Фирмата предлага фирмен транспорт-извозване на служители и работници.

 

Фирмата e специализиранa в организиране на автобусни екскурзии в страната и чужбина и предлага богат и разнообразен продукт, задоволяващ най-широк спектър от интереси. Разполага с 14 автобуса, с от 5 (+1) до 55 (+1) места. От момента на създаването си фирмата бележи непрекъснат възход, изразяващ се в трайно нарастване на обслужените от нея клиенти от една страна и в постоянно усъвършенстване на организацията на работа и повишаване качеството на предлаганите разнообразни услуги.

 

Един радващ за нас статистически показател е фактът, че голяма част от клиентите ни пътуват с фирмата поне за втори път, което очевидно означава, че са били доволни от получените от тях услуги първия път. Много от клиентите ни пътуват редовно, поне веднъж годишно, с фирмата ни, а над половината от клиентите, които пътуват за първи път с нас, ни търсят след препоръка от близки и приятели.

 

ЕТ Пламен Петков-Бултранс

Специализирани превози

ЕТ Пламен Петков-Бултранс, извършва по договор за специализиран превоз с ВЪЗЛОЖИТЕЛ превоз на негови работници и служители от и до обект на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, определен със сключения между тях договор. Възложителят и Превозвачът уточняват и замерват предварително маршрута и графика на договорените превози.


Транспорт с камиони гондоли, самосвален транспорт. Транспорт на:

  • енертни материали
  • чакъл
  • зърна
  • пшеница
    ечемик

Фирмата извършва всички видове транспортни услуги.

 

Пътнически превози Стара Загора

 

ЕТ Пламен Петков-Бултранс

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


ЕТ Пламен Петков-Бултранс - Стара Загора

ЕТ Пламен Петков-Бултранс - Стара Загора

0888 685 970

N/A
Транспорт

Ст. Загора, ул.Стоян Михайловски 4

Фирмата извършва всички видове транспортни услуги

ЕТ Пламен Петков-Бултранс