Бунгала Здравец ( Visit Website )

Бунгала Здравец

разполага с леглова база от 7 места. Се намират в полите на Западна Стара планина, само на 3 километра от центъра на Берковица, вляво от пътя за Хайдушките водопади...

Презентация

Бунгала Здравец

Бунгала Здравец, Берковица разполага с леглова база от 7 места.

 

Бунгала Здравец се намират в полите на Западна Стара планина,само на 3 километра от центъра на Берковица,вляво от пътя за Хайдушките водопади. Мястото е съчетало в себе си очарованието на живописна поляна,обрасли с гори баири и близостта на планинска река.

 

Всичко това на фона на все още белеещия в сняг връх Ком и неповторимия конус на връх Здравченица. Пръснатите сред зеленината на поляната бунгала са със самостоятелни санитарни възли и приятно обзавеждане. Абсолютна тишина, нарушавана само от приспивния ромон на реката и трите малки водоемчета, в които стопанина Ангел Стоянов развъжда пъстърви. Базата може да се ползва като отправна точка към намиращата се на 14 км. ски - писта Ком.

Екстри

паркинг, детски кът, детски басейн, барбекю, колела под наем, камина, телевизор, кухня, сателитна тв, отопление, хладилник, телефон, баня/тоалетна, пералня, изглед, радио, ютия, сешоар, гараж, кафе машина, достъп за инвалиди.

Галерия

     
     
     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Бунгала Здравец - Берковица

Бунгала Здравец - Берковица

0888 268 954 / 095 242 263

N/A
Почивни бази

Берковица, м-ст. Беговски ливади

Бунгала Здравец - Берковица