Бунгала Лъки ( Visit Website )

Бунгала Лъки

Гостоприемните домакини на Бунгала „Лъки” са се постарали да направят едно райско кътче за отдих и туризъм, изпълнено с уют, топлина, удобство и вкус...

Презентация

Бунгала Лъки

Гостоприемните домакини на Бунгала Лъки са се постарали да направят едно райско кътче за отдих и туризъм, изпълнено с уют, топлина, удобство и вкус, съчетани с девствена природа, чист планински въздух и завладяваща тишина.

 

Място – където ще прекарате чудесна и незабравима почивка, а домакините ще ви накарат да се чувствате желани и важни гости.

 

Услуги

Базата разполага с 6 бунгала с по 3 легла и възможност за едно допълнително легло. Всяко бунгало има собствен санитарен възел, климатик, цифрова телевизия и веранда.

 

Почиващите могат да се насладят на вкусно приготвените ястия в ресторанта или механата, които работят постоянно.В двора има басейн, спортна площадка, детски кът със стена за спортно катерене.

 

В близост до бунгалата се намира река Бързица, която дава възможност за риболов и плаж.

В двора на комплекса има условия за къмпингуване на палатки.

 

Ресторант

Знаем колко е важно храната да е добре приготвена и вкусна, за да се чувства човек наистина добре. Затова ви предлагаме ресторант с 30 и механа с 15 места, където ще ви поднесем ястия от националната кухня, квалитетни питиета и нашенски специалитети, разбира се без Еленски бут не може.

 

Песните и танците са от вас :)

По предварителна заявка може да се приготви агне на пещ, заек в гювеч или печено прасенце, домашна баница и питка.

Всичко е организирано така, че да повиши градуса на настроението и да създаде чудесни спомени от една незабравима почивка.

Цени

  • Бунгало за двама – 40 лева.
  • Бунгало за трима – 55 лева.
  • Бунгало за трима + допълнително легло – 65 лева.
  • Деца до 3 години – безплатно.
  • Домашни любимци – 2 лева.
  • Базата се отдава под наем за самостоятелно ползване.
  • Зелено училище – 28 лева пълен пансион и атракции на ден.
  • Цената важи за групи от минимум 15 деца.

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Бунгала Лъки - село Долни Марян

Бунгала Лъки - село Долни Марян

0885 635 230 / 0879 311 989

Почивни бази

село Долни Марян, община Елена

Зелено училище

С радост ходя всеки ден аз на лагера зелен до насита да щурея. да подскачам и лудея! Там палатката опъвам, но и сандвичи нагъвам. А след лагерния ден се прибирам уморен.

 

Програмите за зелено училище се подготвят индивидуално за всяка от групите, в зависимост от броя, възрастта и желанията на участниците.