Категория: Медицина

Физиотерапия и рехабилитационна медицина

Физиотерапия и рехабилитационна медицина. Работи се индивидуално,като се прави оценка на рехабилитационния потенциал на всеки един пациент и се изготвя най – подходяща терапевтична програма.

Д-р Христина Жечкова - стоматолог

Д-р Христина Жечкова - Ортодонт Сливен, стоматолог - Сливен. Място където да хапнете с приятели и да продължите да се забавлявате с изпълненията на професионални изпълнители.

Amrita center

Бургас к-с Братя Миладинови бл. 145

Amrita center

Amrita center І Йога за родители и деца Бургас Място, изградено с много любов и желание, за да помогне на всеки, който иска да навлезе в света на хармонията

Невролог и отоневролог Д-р Георги Ангов

София, ул. Св. Георги Софийски 1

Невролог и отоневролог Д-р Георги Ангов

Невролог и отоневролог Д-р Георги Ангов е лекар - невролог и отоневролог от град София. Лекува шум в ушите, световъртежи и нарушено равновесие, главоболие, тревожно-депресивни състояния, заболявания на нервната система и други проблеми в областта на невро

Д-р Захари Лазаров

Д-р Захари Лазаров I Уролог I Доктор I София. Д-р Захари Лазаров има дългогодишен опит в областта на урологията и приема пациенти със симптоми и оплаквания от урологични заболявания в град София.

Д-р Виолета Иванова

Стара Загора,ул.Тодор Стоянович 52

Д-р Виолета Иванова

Д-р Виолета Иванова е специалист по акушерство и гинекология. Д-р Виолета Иванова извършва диагностика на гинекологични заболявания, женска консултация, водене на раждания и патология на бременността.

Център Джой

Варна, ул. Д-р Пискюлиев 94

Център Джой

Този център е предназначен за хора, които желаят да се освободят от стреса и проблемите, които той носи.

Логопед Боряна Донкова

Благоевград, ул.Менча Кърничева 20

Логопед Боряна Донкова

Логопед Боряна Донкова I Логопед I Консултация,диагностика и терапия на езиково-говорни нарушения I Благоевград. Консултация,диагностика и терапия на езиково-говорни нарушения: – артикулационни нарушения/неправилно произношение, замяна или пропускане на з

Логопед Ваня Костадинова

Благоевград, ул. Илинден №10

Логопед Ваня Костадинова

Ваня Костадинова I Детски Логопеди Благоевград. Ако имате притеснения за начина, по който протича езиково- говорното развитие на Вашето дете, не се колебайте да му запишете час за консултация.