Cafe del Sol ( Visit Website )

Cafe del Sol

Стрес, безкраен график, натоварен трафик, градът понякога може да се превърне в джунгла. Cafe Del Sol е уютният оазис, където бихте могли да отдъхнете с чаша ароматно кафе и освежаващ фреш, а защо не и с чаша хубаво вино и приятна книга?...

Презентация

Cafe del Sol

Стрес, безкраен график, натоварен трафик, градът понякога може да се превърне в джунгла. Cafe Del Sol е уютният оазис, където бихте могли да отдъхнете с чаша ароматно кафе и освежаващ фреш, а защо не и с чаша хубаво вино и приятна книга?

 

Вдъхновете се от творбите на млади автори,които представят своеобразни изложби на своите произведения. Потопете се в духа на креативната атмосфера като се включите в интерснитесните уоркшопове,които ежеседмично предлагат нашите специалисти.

 

Заведението разполага с изключително разнообразно коктейлно меню,което би могло да задоволи изтънчения вкус както на ценители,така и на любители. Отпразнувайте своя празник при нас и се възползвайте от целия капацитет на мястото,оставяйки се в ръцете на гостоприемния ни персонал,който ще бъде до вас,осигурявайки ви компетентно и префесионално обслужване.

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Cafe del Sol - Бургас

Cafe del Sol - Бургас

0886 330 980

Барове

Бургас, ул.Александровска 147А

 


</