Онлайн магазин Cafemag.bg ( Visit Website )

Кафе машини за капсули Cafemag.bg Cafemag.bg
Онлайн магазин Cafemag.bg

Ecaffe капсули - в малко пространство голямо наследство от качество, плътен вкус и уникален аромат...


Презентация

Cafemag.bg Cafemag.bg Cafemag.bg Cafemag.bg Cafemag.bg

Cafemag.bg

Онлайн магазин Cafemag.bg

Фирма ЦДС Груп ООД стартира търговската си дейност през 2013 година. За този период фирмата разви богато продуктово портфолио, изгради ползотворни партньорства и създаде сплотен и устойчив екип.

 

Мисия и фирмени ценности

 

Нашата мисия е да предложим най-подходящ продукт и услуга в зависимост от личните изисквания и нужди на нашите клиенти. Приемаме клиентите си за наши ценни партньори и се грижим да поддържаме удовлетворяващи взаимоотношения и за двете страни. Особено много държим на теми като фирмени принципи и култура на работа в екип.

 

Политика на фирмата

 

 • В новите икономически условия и пазарна конкуренция, просперирането и по-нататъшното утвърждаване на фирма ЦДС ГРУП ООД зависят изключително много от високия професионализъм, непрекъснатото усъвършенстване и повишаване качеството на нашата работа.
 • Разбиране и удовлетворяване изискванията на нашите клиенти, чрез поддържане на непрекъснат диалог с тях;
 • Предоставяне на подходящи качествени услуги и продукти за постигане на пълна удовлетвореност на клиентите;
 • Поддържане и повишаване на квалификацията на служителите (осигуряване на достатъчна информация, инструкции, обучения и наблюдение) за постигане на висока степен на съзнание относно тяхното влияние върху качеството на предлагане продукти и услуги и обслужването на клиентите;
 • Устойчиво развитие, чрез увеличаване на пазарния дял.

 

Ръководство

 

ЦДС ГРУП ООД се ръководи от млад и енергичен екип. Двама от собствениците имат над осемгодишен опит в ресторантьорството и менажирането на 13 бр. заведения в един от най-престижните ни курорти Златни пясъци. Третият, който изпълява длъжността Управител се е посветил изцяло в търговията с кафе и кафе продукти. Като оперира 100 бр. вендинг автомата и над 200 бр. полуавтоматични кафе машини обслужвани със собствена марка кафе, вече 7г.в цялата страна. Мениджър продажби на фирмата е бивш дългогодишен партньор - Управител на бензиностанция OMV.

 

Партньори

 

ЦДС Груп ООД е официален представител и партньор за България на италианската марка Caffitaly System за капсулни машини и на марката кафе Е’Caffe.

Фирмата е представител и на австрийската марка Julius Meinl. Имаме партньорски отношения и с много други марки, като Tchibo, Nespresso, illy, Mitaca, Segafredo, Baristo, Garibaldi, Covim, Lavazza, MPS, IEspresso, IperespressoSystem, Nescafe и др.

 

Услуги

 • Предоставяме кафе машини (професионални капсулни, полуавтоматични роботи за кафе на зърна, малки капсулни машини и др.) за ползване срещу консумация;
 • Абонаментно обслужване на заведения, магазини и офиси – снабдяване с всичко необходимо;
 • Бърза и надеждна доставка – разполагаме собствена логистика за гр. София, Варна, Велико Търново, Габрово и Севлиево, а за останалите градове имаме партньорски отношения с куриерска фирма. Подсигуряваме безплатна доставка за поръчки над 50.00 лв.;
 • Персонален подход към всеки клиент – можем да подсигурим най-подходящият за вас продукт и услуга. При установяване на партньорски отношения можем да подсигурим персонализирани консумативи – чадъри, чаши, тента и др.;
 • Собствена ремонтна база.

 

Силни страни

 • Индивидуален подход;
 • Богато портфолио;
 • Бърза реакция;
 • Собствена логистика;
 • Собствена ремонтна база;
 • Ведър и сплотен екип.

Caffitaly Systems

Cafemag.bg Cafemag.bg Cafemag.bg
     
Cafemag.bg Cafemag.bg Cafemag.bg
     
Cafemag.bg Cafemag.bg Cafemag.bg

Галерия

Cafemag.bg Cafemag.bg Cafemag.bg
     
Cafemag.bg Cafemag.bg Cafemag.bg
     
Cafemag.bg Cafemag.bg Cafemag.bg
     
Cafemag.bg Cafemag.bg Cafemag.bg
     
Cafemag.bg Cafemag.bg Cafemag.bg
     
Cafemag.bg Cafemag.bg Cafemag.bg
     
Cafemag.bg Cafemag.bg Cafemag.bg

 

Кафе машини за капсули

 

Cafemag.bg

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Онлайн магазин Cafemag.bg - София

Онлайн магазин Cafemag.bg - София

0896 70 70 98 / 0885 70 70 98

Кафе

София, кв.Горна Баня, ул. Градище 2

ecaffe@abv.bg

Онлайн магазин Cafemag.bg

Cafemag.bg