Хотел ресторант Калуа ( Visit Website )

Хотел ресторант Калуа

Хотел-ресторант Калуа отвори врати през месец май 2002 година. Оттогава и досега неговото име е обещание за приятелско отношение, вкусна храна и приятна атмосфера...

Презентация

Хотел ресторант Калуа

Хотел-ресторант Калуа отвори врати през месец май 2002 година. Оттогава и досега неговото име е обещание за приятелско отношение, вкусна храна и приятна атмосфера. Всичко започва с искреното Добре дошли! и продължава като запомнящо се преживяване до топлото До скоро виждане!.

 

Всеки един детайл в интериора, специалитетите в менюто и отношението към нашите гости, подчинихме на идеята да създадем една по-различна и незабравима атмосфера - комбинация от красота, уют и наслада.

 

Заповядайте при нас, за да откриете идеалното място за вашите бизнес срещи, романтични вечери и специални поводи!

 

Хотелът

Малък, но изключително уютен, хотелът дава прекрасна възможност за спокоен престой в близост до центъра на Хасково и в същото време е потопен в тишината и прохладата на парк Кенана.

 

Хотелът е приятно допълнение към ресторант Калуа, разполага с пет двойни стаи и един апартамент. Изчистеният и елегантен стил в обзавеждането подсилва релаксиращата сила на обкръжаващата природа. 

 

Тук ще получите необходимия комфорт и приятелско обслужване, спокойствие и условия за отмора.

 

Ресторант Калуа

Приятната, спокойна и уютна атмосфера, салоните с обзавеждане от естествени материали, меките и класически цветове, изграждат невероятната комбинация от красота и функционалност на ресторант Калуа, номиниран за един от петдесетте най-добри български ресторанти.

 

Ресторантът разполага с 120 места, разположени в салони на две нива и градина. Кухнята е събрала вкусовете на френските, италиянските и български кулинари. Очарованието на ресторант Калуа не се дължи единствено на обстановката, но и на кръга хора, които го посещават. Те са привлечени едновременно от традициите и отличната кухня.

 

Тези, които вече са били в Калуа - знаят, тези които все още се колебаят, нека се доверят на себе си!

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел ресторант Калуа - Хасково

Хотел ресторант Калуа - Хасково

0898 816 621

calua.eu
Хотели

Хасково, парк Кенана

info@calua.eu

Град Хасково