Магазин - бутик Канделабрум ( Visit Website )

Магазин - бутик Канделабрум

започна съществуването си на шега, на 1 април 2009г. Идеята е на собствениците Ивона Стоянова и Георги Антонов – Джорджо. Започнахме с малки бутикови серии по ретро модели от началото на 20 век, спазвайки класическата технология...

Презентация

Магазин - бутик Канделабрум

Магазин - бутик  Канделабрум започна съществуването си на шега, на 1 април 2009г.Идеята е на собствениците Ивона Стоянова и Георги Антонов – Джорджо.Започнахме с малки бутикови серии по ретро модели от началото на 20 век, спазвайки класическата технология.

 

Материалите са патиниран и полиран месинг и опалови стъкла в богата гама цветове. Като художници сме провокирани  да експериментираме с  нетрадиционни материали и форми.Отворени сме към проектиране на нестандартни форми на осветление, както и индивидуални дизайнерски решения.  Извършваме консултантска дейност и предлагаме конкретни предложения за всеки клиент. 

 

Разработваме малки серии цветови гами стъкла, също така и ръчно лято стъкло, абажури от керамика и порцелан, хартия, метална мрежа, текстил и др.Екипа с който работим в Канделабрум са художници работещи в различни сфери на изкуството, което допринася за артистичния дух на мястото.  Участници в общата идея са млади автори:  Йона Наумова, Сандра Наумова, Елеонора Друмева, Калина Чанкова, Надя Текнеджиева, Велика Прахова.  

 

Предлагаме пространство на автори като Люси  Чанкова Николай Златанов, Огнян Читаков, Ива Междуречка,  и др.

 

Аплици

     
     

 

Плафониери

 

     
     

 

Подови лампи

     

 

Полилеи

     
     

 

Авторски осветителни тела

     

 

Керамичен Обков

     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Магазин - бутик Канделабрум - София

Магазин - бутик Канделабрум - София

0887 399 820 / 0887 962 031

Битово осветление

София, ул.Цар Асен 21

Магазин - бутик Канделабрум