Заложни къщи Кеш и Корект  ( Visit Website )

Заложни къщи Кеш и Корект

Емблематичната 1992-ра година е период на преход и криза за цяла една нация, тогава в момент на нужда Кирил се принуждава временно да се раздели с наследство си срещу скромна сума. Месец по-късно, отивайки при лихваря, за да откупи часовника си разбира, че той е бил продаден...

Презентация

Заложни къщи Кеш и Корект

Идеята за създаването на подобна фирма се ражда много преди самата и реализация,тя узрява дълги години и дори след осъществяването си търпи постоянни промени и усъвършенствания.

 

Семейство Желеви дълги години се занимава с търговия в цяла България и съседните държави. През далечната 1974година, когато Кирил Желев се ражда, той получава ценен подарък от своята баба в Гърция,за чиято стойност тогава той дори не подозира-красив ръчно изработен златен часовник, който се е предавал в семейството му поколения наред.

 

Емблематичната 1992-ра година е период на преход и криза за цяла една нация, тогава в момент на нужда Кирил се принуждава временно да се раздели с наследство си срещу скромна сума. Месец по-късно, отивайки при лихваря, за да откупи часовника си разбира, че той е бил продаден. Разочарован, той се зарича някой ден да основе такава фирма, която ще помага на хората изпаднали в подобна ситуация.

 

12 години по-късно икономическите предпоставки за подобен бизнес вече са на лице и това е моментът, в който отворя врати първият офис, дал началото на веригата „Заложни къщи-Кеш и Корект” ЕООД.

От самото си създаване фирмата членува в „Българската асоциация на заложните къщи”. За много кратък период бързо и успешно отрива мрежа от офиси и налага името си като фактор на българския пазар.

 

До момента са открити и разработени 7 обекта на територията на Пловдив. Планът за новата 2013год. включва разширяване на веригата извън границите на града.Ние от „Заложни къщи-Кеш и Корект” работим изцяло по изискванията на „Наредба за дейността на заложните къщи” и се гордеем , че услугите, които предлагаме се ползват от широк кръг хора с различен социален статус, което доказва нашата ефективност и нуждата на българския потребител от сигурен финансов партньор.

 

Постоянното увеличаване на нашите нови клиенти, както и доверието на старите, показва, че сме оправдали очакванията Ви и заслужаваме Вашето доверие.Фирмата, каквато я познавате днес е плод на съвкупност от много фактори: упорита работа, стремеж за усъвършенстване, дисциплина и много усилия за дистанциране от общоприетото мнение на масата относно работата на заложните къщи. Ние искаме да докажем на клиентите си, че за разлика от много други подобни институции, предлагаме услуга, която да им помогне, а не се стремим да забогатеем на гърба на техните проблеми.

 

С цел подобряване на качеството на обслужването, при нередности, моля сигнализирайте на тел. 032.631.155

Нашият Екип

Професионално и индивидуално отношение към всеки клиент

 

Заем срещу залог на движимо имущество с реална стойност

 • златни и сребърни бижута
 • монети
 • произведения на изкуството
 • предмети с антикварна стойност
 • черна и бяла техника
 • електроника
 • произведения на изкуството
 • автомобили и други

Личен консултант

Ние от „Заложни къщи – Кеш и Корект“ ЕООД държим на Вас - нашите клиенти, стремим се да ви предложим различни услуги, които биха облекчили трудната ситуация в която се намирате и искаме да знаете, че може да разчитате на нас. Точно затова ви предлагаме услугата  „Личен консултант по домовете“.

 

Ако нямате възможност да дойдете до наш офис за да оценим вещта, която искате да заложите, или просто искате това да стане дискретно, трябва само да се свържете с нас. Наш консултант ще дойде в удобно за вас време и място за да направи оглед и да даде професионална оценка.Вещите, които може да заложите при нас са всякакъв вид движимо имущество (без огнестрелни оръжия) – хладилници и фризери, печки, перални, съдомиални машини, кафемашини, настолни компютри и лаптопи, таблети, GSM апарати, музикални уредби, усилватели и тонколони, домашно кино, фотоапарати и камери, златна и сребърна бижутерия, автомобили, скутери, мотори и т.н.

 

Не се колебайте да ни се обадите на тел.- 032 631155, 0878 775433, 0878 320466, напишете ни писмо на e-mail: cash_correct@abv.bg или попълнете „онлайн заявката“ като в нея отбележете, че желаете да бъдете посетени от наш консултант.

Не забравяйте – „Заложни къщи – Кеш и Корект“ ЕООД работи за Вас !

Осигурен транспорт

Може да подсигурим транспорт на вещите ви до офис от нашата верига, който е най-удобен за вас. Автомобилът, с който се извършва транспортирането е без отличителни знаци за да бъде запазена пълна дискретност.

Онлайн заявка

Всеки от вас може да провери заложната стойност на дадена вещ, в удобството на собствения си дом, седейки пред компютъра. Условието е да попълните формата за онлайн заявка, като дадете възможно най-пълно описание на вещта, заедно с нейните предимства и недостатъци. Ако имате възможност прикачете и снимка за да може нашите консултанти да добият по-пълна представа за вещта. Възможно най-бързо ще ви бъде изпратен отговор на посочения от вас имейл.

 

Ако след получен от нас отговор, решите да заложите вещта си, трябва да посетите някои от нашите офиси, като „Заложни къщи – Кеш и Корект“ ЕООД си запазва правото, да променя обявената заложна цена, ако описанието, което сте дали на вещта не отговаря на реалното.

Онлайн заявката, не ви обвързва по никакъв начин с ползването на нашите услуги.

Онлайн заявка

Плащане на лихви и такси по банков път

Ако имате изтичащ залог, наложило ви се е да пътувате извън Пловдив, или просто ви е по-удобно да плащате по банков път, ние ви предлагаме да преведете дължимата сума по обявената банкова сметка. Това, което трябва да направите е да се свържете като основание за плащане да посочите трите си имена и ЕГН.
УниКредит Булбанк АД
IBAN - BG43UNCR70001520655298

Western Union

Клиентите ни могат да се възползват както от стандартните им услуги, така и ако желаете да платите лихва или вноска, а Ви се е наложило да заминете извън града. Във втория случай трябва да се свържете с нас по телефон или електронна поща, за да ви изпратим контактна информация. Документ за платените задължения може да Ви бъде изпратен веднага по e-mail, а официалният документ се съхранява в заложната къща и ще Ви бъде предаден на място при посещение, на който и да е от офисите ни.

Еконт

Клиентите ни, които по една или друга причина нямат физическата възможност да посетят нито един от нашите офиси ползват специална 20% отстъпка от цената на доставката до всяка точка на България.

 

Условия за залог

Вещта, с която можете да обезпечите заема си може да бъде всякакъв вид движимо имущество с някаква реална стойност:

 • златни и сребърни бижута
 • монети
 • произведения на изкуството
 • предмети с антикварна стойност
 • черна и бяла техника
 • електроника
 • специализирани машини
 • автомобили и др.

 

Условието към вас е да сте лице над 18 г. и да имате право да се разпореждате с вещта, която искате да заложите.

Ние ви предоставяме заем срещу залог на движими вещи със стандартен срок за погасяване от 30 дни. След изтичане на този срок вие трабва да заплатите лихвите и таксите по договора за залог (Заложен билет), с което преподновявате договора си за още 30 дни.

Преди да изтече този срок вие може да погасите задължението си, при което ще платите по-ниски лихви и такси от обявените в договора за залог (Заложен билет).

 

По отношение на работата си ние от „Заложни къщи-Кеш и Корект” държим да се дистанцираме конкурентите си, показвайки Ви, че сме изцяло коректни и лоялни към клиентите си и работим в техен интерес, затова сме от малкото представители на бранша, които работят с фиксирана лихва за цялото денонощие и не налагат наказателна лихва или глоба при закъснение.

Лихви и такси

1

При залог на изделия и такива от други благородни метали:

 • лихви + такси = 10% за 30 дни.
 • Пример:
 • лихва - 3%
 • такса - 7%, вкл. такса обработка на документи, съхранение на вещта
 • общо - 10% за един месец

 

Лихва + такса За 1 седмица За 15 дни За 1 месец
за 100 лв. 2.50 лв 5.00 лв 10.00 лв
Общо 102.50 лв 105.00 лв 110.00 лв

 

При предсрочно погасяване на заема Вие ще платите лихва + такси само за дните в които вещта ви е била при нас.

 

Пример: Ако имате залог на стойност 200 лв. и решите да вземете вещта си след 1 седмица, ще заплатите само 205 лв.

 2

При залог на компютри, лаптопи, hi-fi техника, мобилни телефони, битова техника, часовници и др.:

 • лихви + такси = 10% за 15 дни.
 • лихви + такси = 20% за 30 дни.
 • Пример:
 • лихва - 3%
 • такса - 17%, бкл. такса обработка на документи, съхранение на вещта
 • общо - 20% за един месец

 

ЛИХВА + ТАКСА ДО 15 ДНИ ЗА 1 МЕСЕЦ
за 100 лв. 5.00 лв 10.00 лв
Общо 105.00 лв 110.00 лв

 

При предсрочно погасяване:

 • до 15-я ден вие ще платите половината от лихвите и таксите предвидени в договора за залог
 • след 15-я ден вие ще платите лихви и такси за дните в които вещта ви е била заложена при нас

 

Пример: Ако имате залог на стойност 200 лв. и решите да вземете вещта си до 15-я ден ще платите 210 лв. Ако решите да я вземете на 30-я ден ще платите 220 лв. 

 3

При залог на автомобили:

 • лихви + такси = 10% за 30 дни.
 • Пример:
 • лихва - 3%
 • такса - 7%, бкл. такса обработка на документи, съхранение на вещта
 • общо - 10% за един месец

 

Важно: При залог на автомобил заплащате еднократно 30.00 лв. за нотариални такси и 30.00 лв. за паркинг всеки месец.

Пример: Ако имате залог на стойност 2000.00 лв., ще заплатите веднъж 30.00 лв. за нотариални такси. Като решите да го вземете ще платите 2230.00 лв.

 

Условия за ползване

За да използвате онлайн магазина и услугите „онлайн заявка” и „дистанционен залог” е необходимо да се регистрирате като потребител в сайта. След успешна регистрация Вие автоматично се съгласявате с нашите условия за ползване.

Ограничения при ползване на www.cashandcorrect.bg

 1. Потребителите на този сайт, нямат право да разпространяват, променят и копират текстове, картини, образи, части от сайта (освен за нетърговски, лични цели) или по какъвто и да е друг начин да използват неговото съдържание без изричното съгласие на www.cashandcorrect.bg
 2. Потребителите на този сайт, нямат право да претоварват сайта с фиктивни заявки или друга информация.
 3. Поребителите на този сайт, нямат право да разпространяват чрез него чужд обект на авторско право или обект на чужда интелектуална собственост.
 4. Потребителите на този сайт, нямат право да извършват злонамерени действия в т.ч. разпространение на вируси; да извършват действия, които нарушават общоприети правила на общуване и комуникация.

Регистрация

            За да използвате онлайн магина и услугите „онлайн заявка” и „дистанционен залог” е необходимо да се регистрирате като потребител на сайта. Това може да направите от началната страница след кликване на бутона „създай нов”. Изисква се въвеждане на валиден e-mail адрес, лични данни и данни за контакт. Регистарацията е напълно безплатна и чрез нея ще може да използвате всички услуги предлагани в www.cashandcorrect.bg

            Личните данни, които се предоставят при регистрация, ще бъдат използвани в съответствие със „Закона за защите на личните данни”.

 

Потребителска кошница

            Ако желаете да пазарувате от нашия онлайн магазин трябва да използвате бутона „купи”, който се намира в описанието на всеки продукт. Автоматично продукта се прехвърля във вашата потребителска кошница. Вие може да променяте нейното съдържание като добавяте или премахвате продукти. След като сте приключили с избора си, може да преминете към поръчка чрез бутона „напред”.

 

Важно! – В потребителската кошница може да поставите продукти само от един офис на „Заложни къщи - Кеш и Корект”. Ако продуктите, които сте си избрали се намират в различни офиси, ще трябва да направите отделни поръчки.

Поръчка

            Когато стигнете до поръчката на продуктите може да изберете адрес за доставка и начин на плащане. В електронната си поща ще получите писмо с описание, а до 24 часа наш служител ще се свърже с вас по телефона за потвърждение на поръчката.

 

Условия за доставка

 • Поръчаните стоки се доставят от куриер на посочения от клиента адрес.
 • След като поръчката ви бъде потвърдена по телефона от наш служител срокът за доставка на продуктите е до 3 работни дни. При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
 • Клиента трябва да осигури достъп до посочения адрес за получаване на стоката, в противен случай „Заложни къщи Кеш и Корект” ЕООД се освобождава от задължението си да изпълни поръчката.
 • При доставка с опция „наложен платеж”, клиентът е длъжен да заплати стойността на стоката плюс цената за доставка.
 • При покупка с опция „вземи на място от офиса”, клиента има на разположение 24 часа (след като поръчката е потвърдена от наш служител по телефона) да посети съответния офис и да извърши покупката на продукта, в противен случай „Заложни къщи - Кеш и Корект” ЕООД се освобождава от задължението си да извърши поръчката.

 

Условия за отказ на поръчана и доставена стока

 

Клиента има право да откаже доставената му стока ако са налични някои от следните условия:

 • ако доставена стока явно не съответства на поръчаната от клиента;
 • в случаите, предвидени в чл.55, ал.1 от ЗЗП – купувачът може да упражни правото си в 7-дневен срок да се откаже от поръчаната стока в случай, че същата не е използвана и не е нарушена оригиналната и опаковка.

 

Връщането е за сметка на клиента

 • ако при транспортирането стоката или нейната опаковка е повредена
 • - ако не е спазен срокът на доставка, освен при форсмажорни обстоятелства
 • - ако цената, която трябва да се плати не съответства на цената, на която е поръчана стоката.

 • - рекламации по гореизброените условия се извършват само в момента на доставката.

 • Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка и връщане на стоката.

 

Доставка

 • Доставката се извършва на посочения от клиента адрес.
 • Доставката се извършва с куриерска фирма. Нейната цена е включена в наложения платеж и е за сметка на клиента.

 

Настоящите  условия за ползване могат да бъдат актуализирани по всяко време, без да е необходимо специално уведомяване на Потребителите. „Заложни къщи - Кеш и Корект” ЕООД не носи отговорност, в случай че Потребителите не са се запознали с последващи актуализации на публикуваните на сайта Условия за ползване.

 

Общи условия

Съгласно чл.4 от Наредба за дейността на Заложните къщи

„Заложни къщи Кеш и Корект“ ЕООД

 

1.Заложната къща приема като залог  само движими вещи: златни, сребърни изделия, техника, автомобили и др.

 

2.Методи на оценка – чл.4, ал.1, т.3 от Наредбата за дейността на заложните къщи.

- Злато  - 5 лв./гр. под борсовата цена на тройунцията за деня

- Сребро-  ½от борсовата цена за деня

- Техника -  30 % от цената втора ръка на дадената техника

 

3.Предоставените заеми са в размер до 10 000 лв. и са за максимален срок от 30 календарни дни- чл.4, ал.1, т.4 от Наредбата за дейността на заложните къщи.

4.Съхранение – заложените златни изделия се съхраняват в сейф при засилени мерки на сигурност ( Банков Трезор)

 

5.При непогасяваме на заема от Заемателя, Заемодателя удоволетворява вземането си чрез продажба на заложената движима вещ, съгласно чл.23, ал. 1 и ал.2 от Наредбата за дейността на заложните къщи.

 

6.При продажба Заемодателя уведомява писмено Заемателя, в Заложната къща, с Уведомление за продажба, за настъпилата такава. Ако продажната цена на вещта е по- голяма от обезпеченото за нея парично задължение и направените разходи за продажбата, в срок до тридесет дни, лицето Заемател има право да получи разликата от тези суми. Чл.27 ал.2 от Наредбата за дейността на заложните къщи.

 

7.При предсрочно погасяване на получения заем за Техника, клиентът дължи лихви и такси в размер на времето, за което вещта се е намирала във Заложната къща, но не по малко от половината от договорената лихва за 1 месец, а именно 10%

 

8.При предсрочно погасяване на получения заем за Злато и Сребро, клиентът дължи лихви и такси в размер на времето, за което вещта се е намирала във Заложната къща, но не по-малко 2% от размера на заема. Съгл. чл.4, ал.1, т.6 от Наредбата за дейността на заложните къщи.

 

9.При предсрочно погасяване на получения заем за Моторни превозни средства, клиентът дължи лихви и такси в размер на времето, за което вещта се е намирала във Заложната къща, но не по малко от половината от договорената лихва за 1 месец, а именно 5 % и таксата за охраняем паркинг за пълен месец.Съгл. чл.4, ал.1, т.6 от Наредбата за дейността на заложните къщи.

 

10.Когато притежателят на заложен билет върне заетата сума и плати начислените до момента лихви и такси на Заложната къща, тя веднага му предава вещта, с която е обезпечено изпълненото задължение. Съгл. чл.21, ал.1 от Наредбата за дейността на заложните къщи.

 

11.При забава на връщането  на заетата сума „ Заложни къщи Кеш и Корект „ ЕООД задържа заложената вещ в срок от 7 работни дни след изтичането на датата на заложния билет.  В рамките на тези 7 работни дни притежателят на заложния билет може да погаси задълженията си заедно с включени лихви и такси, след което заложената вещ ще му бъде предадена обратно. Съгл. чл.22, ал.1 и ал.2 от Наредбата за дейността на заложните къщи.

Магазини

Офис ул. Храбрец
(Централен офис)
кв. Изгрев, ул. Храбрец №10
4006 Пловдив България

Телефон: 0878 770 807
E-mail: kesh_korekt@abv.bg
skype: kesh_korekt


Офис ул. Елба
кв. Изгрев, ул. Елба №15
4006 Пловдив България

Телефон: 0878 808 601
E-mail: kesh_korekt@abv.bg
skype: kiril.jelev2


Митрополит Панарет
ул. Митрополит Панарет №26
4000 Пловдив България

Телефон: 0878 320 466
E-mail: cash_correct@abv.bg
skype: kesh_korekt2


 

Малинов
пл. Александър Малинов 1
4000 Пловдив България

Телефон: 0876733378
skype: kesh_korekt5


Офис Харг
ул. Авксентий Велешки 9
4000 Пловдив България

Телефон: 032 395270
E-mail: hargood@abv.bg
skype: harg.bg


Паралия
бул. Васил Левски 101
4003 Пловдив България

Телефон: 0888770888
skype: kesh_korekt.paraliq1


Дилянка
ул. Дилянка 1
4003 Пловдив България

Телефон: 0877457733
skype: kesh_korekt4


Пещерско шосе
бул. Пещерско шосе 87
4020 Пловдив България

Телефон: 0878774533
skype: kesh_korekt4


Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Заложни къщи Кеш и Корект - гр.Пловдив

Заложни къщи Кеш и Корект - гр.Пловдив

032 63 11 55 / 0700 20 709

гр.Пловдив, кв.Изгрев, ул.Храбрец 10

Сертификати

 

Златни обици 442П

Този продукт се намира в Пловдив, кв. Изгрев, ул. Храбрец №10

3,49 гр

дължина с закопчалката - 6,2 см

дължина без закопчалката - 4,5 см

Nokia 8800

Този продукт се намира в Пловдив, Центъра, ул Митрополит Панарет №26

Tелефона е в много добро състояние, с леки следи от употреба.

 

Часовник Certina C001617 A

Този продукт се намира в Пловдив, Центъра, ул Митрополит Панарет №26

Висококачествена стомана, която не предизвиква алергични реакции.

Стъкло - устойчиво на надраскване.

Водоустойчив - 100м

Кварц

Mercedes C220

Този продукт се намира в Пловдив, кв. Изгрев, ул. Храбрец №10

Автомобилът е в отлично състояние. Бартер по договаряне. Напълно обслужен.

 

Къртач HILTI TE 706-AVR

Този продукт се намира в Пловдив, Центъра, ул Митрополит Панарет №26

В отлично състояние!