Образователен Център А.Нобел  ( Visit Website )

Езикови курсове за деца София Образователен Център А.Нобел Образователен Център А.Нобел
Образователен Център А.Нобел

Образователен Център „А. Нобел“ е ситуиран в централната градска част и предлага езикови курсове за възрастни и деца на 10 различни езика.


Презентация

Образователен Център А.Нобел Образователен Център А.Нобел Образователен Център А.Нобел Образователен Център А.Нобел Образователен Център А.Нобел

Образователен Център А.Нобел

Образователен Център А.Нобел

Образователен Център „А. Нобел“ е ситуиран в централната градска част и предлага езикови курсове за възрастни и деца на 10 различни езика.  При нас можете да се подготвите за  получаване на специализиран сертификат или просто да усвоите още едно ниво от любимия Ви език, отговарящо на изискванията на Европейската езикова рамка. Дали ще учите индивидуално или в група, „у нас“ или „у вас“, а защо не и на работното си място  - това е въпрос на личен избор и предпочитания.

 

Помислили сме и за децата, които могат да посещават езикова занималня – целодневна за по-малките и полу-дневна за тези, които вече са тръгнали на училище. Освен ежеседмичните уроци по избрания език „нашите“ деца ще прекарат незабравими мигове по време на зимния и летен езиков лагер, организиран специално за тях. 1 седмица на планина и 1 седмица на море през съответните ваканции, прекарани изцяло на езика, който учат, съчетано с уроци по ски, ориентиране, отношение към природата и оцеляване в нея и много други забавни дейности са сигурен гарант за напредъка на Вашето дете в езиков, емоционален и социален аспект.

 

За всички ученици от 4-ти, 7-ми и 12-ти клас сме предвидили програма за подготовка, обхващаща цялата уебна година и гарантираща максимален успех на последващите изпити.

 

А за възрастните, които тепърва се налага да учат български език, предлагаме индивидуално/групово обучение през майчиния им такъв.

Образователен Център А.Нобел

Езикови курсове

В Център "Нобел" всеки желаещ може да получи необходимите му знания и умения за общуване на чужд език, предоставени от високо квалифицирани преподаватели – филолози.

 

Обучението е организирано в различни форми, за да може максимално точно да отгвори на различните нужди и потребности на нашите курсисти. Записвайки се при нас, Вие можете да се обучавате в индивидуална, полу-индивидуална или групова форма.

 

Занятията се провеждат в нашия учебен корпус, във Вашия дом или на работното Ви място. Всичко е въпрос на договорка и няма невъзможни неща.

 

Конкретните езици, по които можем да Ви предложим знания, са: английски, немски, френски, италиански, испански, руски, гръцки, турски, арабски и иврит.

 

Център Нобел предлага и специализирани курсове по чужди езици, като: юридически и бизнес английски, бизнес немски, специализиран немски за лекари и медицински сестри, английски за счетоводители и др.под. За повече информация относно специализираните езикови курсове се обръщайте на посочените телефони и e-mail.

 

Преподава се по най-новите и адекватни учебни системи.

 

1 учебен час = 45мин.
Намаления - 20% от следващата дължима месечна такса при: записване на следващо ниво, "доведи приятел", записване на двама членове от семейство за ползване услугите на Центъра и др.

 

Важно: всички сертификати се издават не по-късно от една седмица след провеждане на финалния тест!

 

Занималня за деца и ученици

 

В Образователен Център "А. Нобел" ние Ви предлагаме висококвалифицирана грижа от доказани специалисти за Вашето дете. Организирани са езикови занимални за всички възрасти - от 4-5 годишните юнаци, през пчеличките в предучилищната група (6-годишни) и всички ученици - от 1ви до 6ти клас. Работи се по иновативни, но сигурни системи, съобразени със спецификите на различните възрастови групи. Заедно с нашите преподаватели децата минават по един невероятно забавен, занимателен и ползотворен път, достигайки високи нива на емоционално, социално и интелектуално развитие.

 

За всички деца, записани в нашата занималня, се предлагат допълнителни услуги като:

  • Занимателни и развиващи ателиета - по грънчарство и керамика, уроци по китара/пеене, възможност за различни спортове.
  • Консултации с психолог/оценка на ранно детско развитие. Тази оценка представлява скрининг тест за деца на възраст 3 - 6 години и обхваща 5 области на развитие - речево, когнитивно, физическо, социално-емоционално развитие и адаптивно поведение. Изключително полезен е с цел поощряване на детето в областите, в които се развива чудесно и с цел подобряване на неговите възможности в областите, в които е на лице задръжка.
  • Консултации с фамилен терапевт - семейното консултиране е голямо звено от психотерапията, което разглежда отношенията в семейството, работи С и ЗА него. Той е подходящ за преодоляване на трудности в общуването вътре в самото семейство; разрешаване на проблеми, които са свързани с един от членовете му, но това влияе на цялата система.
  • Логопед - диагностика, превенция, корекция, рехабилитация и консултативна дейност на езико-говорни нарушения при деца и ученици

За учениците се организират летен и зимен езиков лагер през ваканциите - 1 седмица интензивно изучаване на езика и допълнителни мероприятия като ски уроци, ориентиране, оцеляване сред природата и други интересни занимания.

 

Езикови курсове за деца София

 

Образователен Център А.Нобел

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Образователен Център А.Нобел


Образователен Център А.Нобел

0876 706 166;   02/ 995 1115

Езикови школи

София, ул. Ген. Й. Гурко №34, вх.Б

Образователен Център А.Нобел