Чех Пласт ООД ( Visit Website )

Алуминиева дограма София Чех Пласт ООД Чех Пласт ООД
Чех Пласт ООД

Чех-Пласт ООД, е сертифициран производител и оторизиран Rehau партньор. Чех-пласт предлага производство и монтаж на алуминиева дограма, германска PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат...

Презентация

Чех Пласт ООД Чех Пласт ООД Чех Пласт ООД Чех Пласт ООД Чех Пласт ООД

Чех Пласт ООД

Чех Пласт ООД

Чех-Пласт ООД, е сертифициран производител и оторизиран Rehau партньор. Чех-пласт предлага производство и монтаж на алуминиева дограма, германска PVC дограма, окачени фасади, стъклени врати и витрини, окачени тавани, зимни градини, щори, покривни конструкции с поликарбонат.

 

Фирмата е създадена през 2000г и се управлява от инж. Димитър Иванов. В предприятието в момента работят 61 специалисти и работници. Дейността се развива на 5200 кв.м. собственост с 1530 кв.м. застроена площ и e съсредоточена в 4 цеха за PVC дограма, л дограма, стъклопакети и металозаваръчен цех. Фирмата работи с PVC профили REHAU - Германия и алуминиева дограма на фирмите SCHUCO, ALUMIL, ETEM и EXALCO. За изработването на окачени фасади се използват SCHUCO и PROFILCO профили.

 

От 2004 г. Чех- Пласт внедри изработка и монтаж на вентилируеми фасади от композитен материал (ALPOLIC и ETALBOND), керамика и дърво, като облицовка на сградите, както и покривни конструкции от стъкло и поликарбонатни плоскости. Това са продукти, които се наложи да внедрим, за да изпълним изискванията на клиентите за комплексно затваряне на сградите. В началото на 2006 г. заработи цех за стъклопакети оборудван с нови машини на италианските фирми Poliglas и Z.Baveloni, който произвежда стъклопакети за собствени нужди и продажба, като оборудването позволява работа с нискоемисийно стъкло - мека емисия. Оборудването е основно на германски производители URBAN, ROTOX и ELUMATEC.

 

Клиентите на "Чех-Пласт" ООД могат да бъдат определени като повече от взискателни и макар фирмата да е врачанска, нейната продукция е добре позната в цялата страна. Фирмата разполага с офиси в София - 2бр, Ловеч и Бургас, които работят успешно повече от 5 години. От началото на 2003 г. фирмата е сертифициран производител, след като защити сертификат за качество при производство на PVC дограма REHAU в одит от австрийски и германски представители на фирмата, а от май 2009 г. е Оторизиран РЕХАУ партньор.

 

Всичко това се дължи на компактността на фирмата и отличната професионална подготовка на персонала. Благодарине на горецитираното, Чех-Пласт ООД се наложи на пазара в градовете: София, Ловеч, Бургас, Мездра, Севлиево, Варна, Созопол, Козлодуй и в чужбина (Райфайзенбанк Косово, Лиеж, Белгия и Виена, Австрия). Фирмата определено има опит в работата с банките. Чех-Пласт ООД е изпълнила над 200 клона на Райфайзенбанк, както и отделни клонове на УниКредит Булбанк, Пощенска Банка, Алфа Банк, Пиреос Банк, Кооперативна Банка и Алианцбанк.

 

Чех-Пласт ООД е член на Сдружение Български врати и прозорци от 2004 г., а инж. Димитър Иванов е Председател на Управителния съвет от ноември 2007 г. В Сдружението членуват около 100 фирми от бранша, които са позитивно настроени, искат клиентът да им бъде клиент завинаги и инвестират в бизнеса. През 2007г. и 2008г. фирмата инвестира 680 хил. евро в машини и съоръжения. За да има най-новото в бранша и за да отговаря на на новите изисквания, които поставят архитекти и инвеститори, Чех-Пласт ООД не пропуска професионални изложения специализирани за бранша на производителите на дограми в Нюрнберг и Мюнхен, Германия, а за сверяване на часовниците изпраща свои експерти в Солун, Гърция и Истанбул, Турция.

 

Чех Пласт ООД

Дограма Rehau, стъклопакети, фасади, врати HORMANN от Чех пласт

Продуктовата листа на Чех пласт се разширява в годините и сега може да задоволи и най-претенциозните клиенти. PVC и алуминиева дограма, дограма с нестандартни форми, окачени и вентилируеми фасади, индустриални, автоматични и гаражни врати са само част от асортимента на компанията.

 

Новостите в нашия бранш усвояваме сред първите, което съвместно с високото качество, ни прави водещи в страната. Като потвърждение на казаното ще Ви обърна внимание, че през 2009 г.

 

Чех-пласт първи в България произведе PVC дограма серия GENEO PHZ, една революционна профилна система на REHAU подходяща за пасивни къщи. От второто полугодие на 2009 г. Чех-пласт е представител на HORMANN (Хьорман България ЕООД) за индустриални врати, гаражни врати и останалата им производствена гама.

 

През 2011 г. фирмата стана представител на американската компания TruSealTechnologiesInc. за България, която произвежда гъвкави дистанционери DuraSeal иDuraLite за еднобариернистъклопакети с "топъл край", задължителни за пасивни и нискоенергийни сгради, както и линии за производство на стъклопакети с DuraSeal иDuraLite.

 

Дограма

 1. PVC дограмаРЕХАУ
 2. Алуминиева дограма
 3. Дограма с нестандартни форми

Фасади

 1. Окачени фасади
 2. Вентилируеми фасади

 

Аксесоари

 1. Щори и слънцезащити
 2. СтъклопакетиМрежи против насекоми

 

Врати и парапети

 1. Индустриални и гаражни врати
 2. Автоматични врати
 3. Парапети

Чех Пласт ООД

Чех-пласт услуги и извънгаранционна подръжка

Извънгаранционна и гаранционна поддръжка и ремонт на алуминиева и PVC дограма. Наличието на офиси и компетентен технически персонал в София, Враца, Ловеч и Бургас ни гарантира бърза реакция при сигнал от Ваша страна, при проблеми с вратите или прозорците ви.

 

Обковът (механизмите за затваряне и пантите) е най-честия проблем, който обикновено се решава само с регулиране

Сертифицирани стъклопакети от Чех-пласт

Фирмата произвежда сертифицирани стъклопакети (сертификат № 89427 от Stacione Spreimentale del Vetro, Италия), както за собствени нужди, така и за колеги производители на алуминиева и PVC дограма. Стъклопакетите на фирмата имат CE знак от ноември 2009 г. Този знак е задължителен съгласно БДС EN 1279-1 и 1279-2 от 2006 г., а за прозорци и врати е задължителен от 01.02.2010 г. съгласно БДС EN 14351-1. Стъклопакетите се произвеждат на съвременна линия от нови машини на италиански фирми въведени в експлоатация януари 2006 г. За производството на стъклопакети с нискоемисийно стъкло с меко покритие, за рязането на стъклото и отнемането на мекия слой по периметъра на стъклата, закупихме маса за рязане с CNC управление на фирма Z.BAVELONI - Италия. Продуктовата листа е широка и за нея можете да се информирате от раздел "Продукти", подраздел Стъклопакети.

Фолиране на стъкла, облепване на стъкла, цветно фолио, витражно фолио, анти вандално фолио

Витрините обикновено се облепват с плътно фолио (подобно на снимката), изрязано фолио или с перфо-фолио.


Друг вид са витражните фолиа, който имитират цветна декорация или Анти Вандалните фолиа които са прозрачни и по европейските директиви са задължителни за осигуровка на стъкла за офиси, магазини и бизнес згради!

 1. Фолиране на витрини
 2. Фолиране на витрини с перфофолио
 3. Фолиране на витрини на офис
 4. Фолиране с Анти Вандално Фолио

Алуминиева дограма София

Чех Пласт ООД Чех Пласт ООД Чех Пласт ООД
     
Чех Пласт ООД Чех Пласт ООД Чех Пласт ООД
     
Чех Пласт ООД Чех Пласт ООД Чех Пласт ООД
 

Обектите наша гордост

 
Чех Пласт ООД Чех Пласт ООД Чех Пласт ООД
     
Чех Пласт ООД Чех Пласт ООД Чех Пласт ООД
     
Чех Пласт ООД Чех Пласт ООД

 

Карта

 

Чех Пласт ООД

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Чех Пласт ООД - София

Чех Пласт ООД - София

02 9 292 735

Дограма

София, кв.Лозенец, ул.Златовръх 7

                         офис 3

Чех Пласт ООД

Враца, Източна промишлена зона,

телефони: 092 / 664 540, 664 541, факс: 092 / 663 326

e-mail: office@chehplast.bg

Ловеч

Чех-Пласт гр. Ловеч, ул. Княз Имертински 75
телефон: 088 952 72 20
факс: 068 / 445 05

Бургас

гр. Бургас

телефон: 088 723 18 74

Чех-пласт във facebook

Как да ни намерите във Facebook?

www.facebook.com/ChehPlast

 

Чех Пласт ООД