Ен Джей Корпорейшън ООД ( Visit Website )

Ен Джей Корпорейшън ООД

Orchidea е една от основните марки, която вече над 10 години завладява българския пазар. Екипът е съставен от професионалисти с дългогодишен стаж в текстилната промишленост. Високата квалификация и богатия опит ни дава възможността да създадем качествени и модерни продукти...

Презентация

NJ Corporation

NJ Corporation е лидер в производството на детски и дамски чорапи, чорапогащи и клинове.

Orchidea е една от основните марки, която вече над 10 години завладява българския пазар. Екипът е съставен от професионалисти с дългогодишен стаж в текстилната промишленост. Високата квалификация и богатия опит ни дава възможността да създадем качествени и модерни продукти. Целта ни е да възвърнем доверието в българското производство и да наложим българските продукти на световния пазар.

 

Технологичният процес за изработка на изделията е напълно автоматизиран и затворен цикъл. Продуктите се контролират на всеки етап от производствения процес. Всички артикули преминават троен контрол на качество и в тях се влагат само първокачествени материали от висок клас на световно ниво.

 

Високото качество и контрол на нашите продукти е основен показател за дълготрайните отношения с нашите партньори и клиенти. Фабриката разполага със собствена добре изградена дистрибуторска мрежа на територията на страната. Продукцията се разпространява в над 5 500 обекта - складове на едро, вериги магазини и търговци на дребно.

 

Продукти

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Ен Джей Корпорейшън ООД - София

Ен Джей Корпорейшън ООД - София

0888 699 888

Бельо

София, ул. Адам Мицкевич 4

njcorp@abv.bg

Български чорапогащи