Комплекс Свети Георги ( Visit Website )

Комплекс Свети Георги

се намира на 1150 метра надморска височина между град Велинград и град Батак. Това е превъзходен курорт, чийто прекрасен въздух, планинска природа и очарователни гледки са чудесни предпоставки за една пълноценна и спокойна почивка...

Презентация

Комплекс Свети Георги

Местността Цигов Чарк се намира на 1150 метра надморска височина между град Велинград и град Батак. Това е превъзходен курорт, чийто прекрасен въздух, планинска природа и очарователни гледки са чудесни предпоставки за една пълноценна и спокойна почивка. Язовирът предлага отлични условия на любителите на риболова и водните спортове, което го прави любимо място за туристите.

 

Предоставя отлични възможности за целогодишни маршрути и зимни спортове. Курортът Цигов Чарк се намира на 130 километра от град София и на 67км от град Пловдив.Вилно селище Свети Георги се намира в една от живописните части на западните Родопи, на самия язовир Батак в курорта Цигов Чарк.”Свети Георги” разполага с 15 къщички. Всяка от тях е със стая, кухненски бокс, хол, санитарен възел, плазмен телевизор + цифрова телевизия и тераса с прекрасна панорама към язовира. Комплексът разполага с безплатен обширен паркинг.

 

Гостите на вилното селище имат на разположение 40 местен ресторант, който разполага с голяма лятна градина. Къщичките са най-удобни за семейство с две деца или трима възрастни.Цената на къщичка за една вечер е 6о лева.

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Комплекс Свети Георги - Местност Цигов Чарк

Комплекс Свети Георги - Местност Цигов Чарк

0896 825 448

N/A

к.м.Цигов Чарк

Язовир Доспат