Сити Колор НРН ООД ( Visit Website )

Сити Колор НРН ООД

В началото на 2012г. дружеството на фирма Стор Техникс ООД, която успешно предлага ефективни технически решения в областта на складовите, архивни и магазинни стелажи, мецанин структури и автоматизирани системи за съхранение, основа производствена база за прахово боядисване и галванични покрития под търговското име - Сити Колор НРН ООД в град Перник...

Презентация

Сити Колор НРН ООД

В началото на 2012г. дружеството на фирма Стор Техникс ООД, която успешно предлага ефективни технически решения в областта на складовите, архивни и магазинни стелажи, мецанин структури и автоматизирани системи за съхранение, основа производствена база за прахово боядисване и галванични покрития под търговското име - Сити Колор НРН ООД в град Перник.

 

Приоритет на фирма Сити Колор НРН ООД е да предлага услуги в областта на обработка и полагане на покрития върху метални и алуминиеви детайли, използвайки първокласни материали, с което е в състояние да докаже качество на високо ниво и създаде структура печалба - печалба като я гарантира чрез коректни конкурентни цени.

 

За целта фирма Сити Колор НРН ООД инвестира в модерно и висококачествено оборудване при изграждането на двата основни цеха:

 • Цех за прахово полимерно покритие;
 • Цех за галванични покрития.

Като допълнение фирмата предлага и обработка на детайли с пясъкоструене.

 

Бизнес идеята и основна цел на фирма Сити Колор НРН ООД е да вдъхнови своите клиенти чрез бърза и компетентна услуга, целенасочено и ясно общуване и коректни цени и затова мотото на фирмата е Искаме нашите услуги да имат стойност за вас.

 

Предлагани от нас услуги

 • ПРАХОВО БОЯДИСВАНЕ

В състава и обхвата на технологичната линия са включени модерно оборудване и техническа екипировка състоящи се от: 1. Камера за предварителна обработка на детайлите - фосфатиране, даваща възможност за прецизно почистване на сложни детайли. 2. Сушилня 3. Комплекс за електростатично нанасяне - Кабина за нанасяне на прахово покритие - Блок аспирационен с вграден вентилатор - Циклон със съд за събиране на прах - Блок филтърен - Електростатичен уред за ръчно нанасяне на покрития - GEMA Switzerland GmbH 4. Пещ за формиране на полимерно покритие с работни размери на отворите - дължина 6.0м., ширина 0.90м., височина 1.68м. Използват се прахови бои на световно известни марки - INTERPON/ AKZO NOBEL, NEOTEC/NEOKEM, PULVERIT, EURO POLVERI, JOTUN, което дава възможност за изпълнение на покрития със специални ефекти на шегрен, гланц, мат, ковани и много други.

 • ПЕСЪКОСТРУЕНЕ/ БЛАСТИРАНЕ- с метални дробинки JH80 или кварцов пясък.

 • ГАЛВАНИЗАЦИЯ

 

Галерия

     
     
     

 

Цех за прахово боядисване

 • Технологичната линия е изградена от следните модули:
 • Вана за предварителна обработка на детайлите - обезмасляване
 • Сушилня
 • Комплекс за електростатично нанасяне
 • Пистолет за електростатично нанасяне на прахова боя
 • Пещ за формиране на полимерно покритие с работни размери: 700*6100*1700

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Сити Колор НРН ООД - Перник

Сити Колор НРН ООД - Перник

0898 732 194 / 0894 544 653

Прахови бои

Перник,кв.Църква,ул.Кралевски път1

Сити Колор НРН ООД