Клима Интериор ООД

  • Клима Интериор ООД

    Клима Интериор ООД

    Разполагаме с високо квалифициран технически персонал, монтажни групи, група за сервиз и поддръжка, собствен транспорт и съвременна техника и оборудване.

Клима Интериор ООД

Клима Интериор ООД

Фирмата е основана през 2008 г с основна дейност продажба и монтаж на климатична и вентилационна техника в региона на гр.Бургас и областта. Фирмата извършва целия цикъл от изпълнение: консултация, продажба, монтаж, сервиз, профилактика, гаранционно и извънгаранционно обслужване на климатична техника и вентилация. Предлагаме на клиентите си богат избор от различни видове и марки климатици с гарантирано качество от утвърдени световни производители. Удовлетвореността на клиента е стандарт за нас!

През тези години на изключително динамичния пазар на климатична техника Клима Интериор ООД  се утвърди като една от най-проспериращите фирми в  региона, благодарение на коректното си отношение към клиентите и бизнес партньорите си. В резултат на успешното си развитие към момента Клима Интериор ООД има четири магазина. Два от тях са в град Бургас – ж.к. Славейков, бл.79 и ж.к. Изгрев, бл.132 , един във в.гр. Равда – строителен хипермаркет  Мастерхаус. В тях ще срещнете коректно и професионално обслужване от нашите компетентни търговски консултанти – ще Ви бъде препоръчана климатична инсталация с екстри и мощност, съобразени с Вашите желания и помещението, което ще се климатизира.

Разполагаме с високо квалифициран технически персонал, монтажни групи, група за сервиз и поддръжка, собствен транспорт и съвременна техника и оборудване. Извършваме бърз, прецизен и чист монтаж, съобразен с изискванията на производителя, използвайки модерно оборудване, качествени материали и крепежи в това число и поцинковани и прахово боядисани стойки, съобразени със специфичния морски климат в региона. Служителите ни притежават дългогодишен опит в областта на климатичните инсталации, професионализъм и лоялност.Отзоваваме се при възникнали проблеми с работата както на гаранционните, така и на извънгаранционните климатични инсталации. Диагностицираме и отстраняваме проблема в най-кратки срокове.

Клима Интериор ООД

Услуги

Монтаж на климатик с до 3м. тръбен път

7-14 000 btu

150 лв

15-23 000 btu

170 лв

24- 30 000 btu

180 лв

касетъчен тип

250 лв

колонен тип

250 лв

 

Демонтаж на климатик

7-14 000 btu

60 лв

15-23 000 btu

70 лв

24- 30 000 btu

80 лв

касетъчен тип

100 лв

колонен тип

90 лв

 

профилактика

30 лв

 

зареждане с фреон

30 лв

фреон за 100гр

5 лв

Карта