Билярдни клубове BSD ( Visit Website )

Билярдни клубове BSD

ще изкарате много приятни мигове, съчетани в уютна обстановка, коректно обслужване, любима музика, професионално отношение и огромно разнообразие от напитки в отлично заредения бар...

Презентация

Билярдни клубове BSD

В билярдни клубове BSD, ще изкарате много приятни мигове, съчетани в уютна обстановка, коректно обслужване, любима музика, професионално отношение и огромно разнообразие от напитки в отлично заредения бар.

 

Клубовете разполагат с най-голямата и поддържана база в България, за професионално развитие на дисциплини като билярд, снукър, дартс, джаги. Организират се множество регулярни състезания, от регионално, национално и международно естество.

 

Клубът полага не малко усилия, по откриване на нови таланти, като и тяхното развитие.

 

Клуб BSD 2

Новият билярд клуб BSD в подлез "Галерия" на НДК се създаде като естествено продължение на активната дейност на фирма Профит ООД и в частност на "Спортен клуб BSD" в търсене на по-добри условия за провеждане на спортни мероприятия и създаване на по-добра тренировъчна среда.

Той е оборудван с 12 маси за билярд Brunswick Gold Crown V, две маси за снукър Riley Imperial, маса за руска пирамида, пет джаги и шест електронни дартса, които се модифицират в steel darts за провеждане на редовните клубни първенства.

 

Отбори по Билярд и Дартс

 

Клуб BSD инвестира и предоставя базата за провеждане на индивидуални и групови тренировки, набирайки постояно членове за отборите по билярд и дартс, като приоритет са деца, юноши и младежи. Задължително условие за членовете на отборите е да взимат активно участие в спортните мероприятия, провеждащи се на територията на Република България.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Билярдни клубове BSD - гр.София

Билярдни клубове BSD - гр.София

02 415 30 80 / 02 418 43 90

Барове

София бул.Евлоги и Христо

Георгиеви и ул. Върбица

Билярдни клубове BSD