Хотел ИДА ( Visit Website )

Хотел ИДА

Заповядайте в хотел ИДА – най – новият и модерен хотел, разположен в красивия град Кърджали, на изхода за прохода Маказа и Момчилград...

Презентация

Хотел ИДА

Планината Ида е била домакин на много важни събития. В митологията е посочено, че е наречена Ида от критските моряци и според легендата на нея е роден Зевс. Поради това планината заема важно място в гръцката митология. Там се намира храм с име Олтара на Зевс. Разказва се, че великият Зевс на този хълм прави любов с Афродита и от друга страна управлява войни.

 

Планината Ида е богата и на предания. Според легендата, известният конкурс за красота, на който са присъствали Хера, Афродита и Атина и който води до Троянската война е съставен тук.

 

В наши дни планината се намира в Турция в близост до Дарданелите и носи името Каздагъ. Най-известната легенда свързана с планината е за Саръкъз (Русото момиче), чието име носи и върхът на планината.

 

Ресторант

Заповядайте в ресторант ИДА – най – карсивият и просторен ресторант в гр. Кърджали.

Посетите ли го веднъж , ще усетите, че всичко тук е направено за Вас.

 

Ресторантът отваря врати в 8:00 и Ви предлага гостоприемството си до 24:00 часа, всеки ден без прекъсване.

 

Пълната завършеност на интериор, концепция и функционалност, ще ви позволят да чувствате без усилие, както и да намирате без да търсите.

 

Романтична вечер и среща с приятели, или интимна вечеря на свещи в тази уютна и елегантна атмосфера, както и работен обяд или среща с бизнес партньори, съчетани с неповторимата атмосфера биха направили денят или вечерта Ви наистина специални.

 

Заведението предлага на своите гости уникална комбинация от изискана и уютна обстановка, неустоими кулинарни изкушения и качествено обслужване.

 

При нас винаги може да опитате прясна риба или да се насладите на останалите кулинарни шедьоври, подбрани и замислени от професионални готвачи.

 

Ресторант ИДА разполага с капацитет до 600 места, което го превръща в най – подходящото и прекрасно място за Вашите големи семейни празници и тържества.

 

Очакваме Ви!

 

Хотел

Заповядайте в хотел ИДА – най – новият и модерен хотел, разположен в красивия град Кърджали, на изхода за прохода Маказа и Момчилград.

 

Хотелът е идеалното място за Вашето бизнес пътуване или просто за няколко дни релакс със семейството или приятели.

 

Хотел ИДА предлага настаняване в десет двойни стаи и четири апартамента. Всички помещения са комфортно и уютно обзаведени, оборудвани с климатик, LCD телевизор и самостоятелен санитарен възел.

 

На Ваше разположение в хотела има още охраняем паркинг с място за 100 автомобила, рум сървиз, безплатен WI FI.

 

Неразделна част към хотела е просторният ресторант Ида ** с неповторима атмосфера в елегантен стил. Той е с вместимост 600 места и предлага разнообразни традиционни ястия и специалитети, чудесно място за Вашите празници и тържества.

 

Хотелът се намира в район, богат на много уникални културноисторически забележителности, които задължително всеки трябва да посети поне веднъж в живота си – тук са Перперикон, тракийското светилище Татул, Каменната сватба и много други интересни места.

 

Очакваме Ви!

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел ИДА - Кърджали

Хотел ИДА - Кърджали

0879 545 599 / 0895 536 808

Хотели

Кърджали