Онлайн магазин Comshop.bg ( Visit Website )

Онлайн магазин Comshop.bg

Ние предлагаме пълната гама хардуер, необходим за изграждане на всякакви по големина и сложност информационни и комуникационни системи. Компанията ни е представител на над 40 водещи световни марки...

Презентация

Онлайн магазин Comshop.bg

Еко-Вас 54 ЕООД е частна българска компания, основана през ноември 2005 година в гр. Пловдив. Ние предлагаме пълната гама хардуер, необходим за изграждане на всякакви по големина и сложност информационни и комуникационни системи. Компанията ни е представител на над 40 водещи световни марки. Предлагаме широко портфолио от ИТ продукти, решения и услуги, които помагат на клиентите да изградят и повишат ефективността, производителността, сигурността и надеждността на своята ИТ инфраструктура.

 

 

 

Мрежово и комуникационно оборудване: Cisco Systems, NETGEAR, EMC, HP, IBM, Panduit, Belden, Rittal, Conteg, Digi, Iomega, RSA, Avaya, D-Link

 

Монитори и мултимедия: Philips, Acer, Sony, Epson, HP, Lenovo, AOC

 

Компютърни системи и компоненти: Lenovo, HP, Acer,Asus,Toshiba, Samsung, WD, Sapphire, Intel, AMD, Corsair, Genius и др.

 

Периферни устройства: HP, Epson, Brother, Lexmark, Xerox

 

Решения за защита на електрозахранването: APC, EATON

 

Системи за видеонаблюдение и контрол на достъп

 

Аксесоари и мултимедия

 

Софтуер

Фирмата притежава високотехнологично оборудван сервиз, който е на разположение и в помощ на професионално обучени техници с дългогодишен трудов стаж в областта на компютърните технологии.

 

Ние влагаме значителни усилия и ресурси, за да гарантираме, че нашата сервизна дейност съответства на високите стандарти на тези водещи световни производители - ефективна вътрешна организация, висок професионализъм, бързи и качествени ремонти, наличие на широк набор резервни части, мобилност, внимание и отзивчивост към всеки клиент.

 

Сервизните ни специалисти притежават разностранен професионален опит в инсталацията, поддръжката и ремонта на компютърна и офис техника.

 

Те са сертифицирани в съответствие с квалификационните програми на производителите, като покриват техните високи изисквания и стандарти.

 

Сервизни услуги които предлага фирма ЕКО –ВАС 54 ЕООД

 

Гаранционен и извънгаранционен сервиз - гаранционно и извънгаранционно обслужване на цялата гама компютърна и офис техника,независимо дали е закупена от нас или от друг доставчик.

 

Допълнителна гаранция - удължава периода на гаранционно сервизно обслужване и разширява нивото на сервизни услуги, които клиентите получават със стандартната гаранция. Повишава ефективността на инвестициите, направени в ИТ инфраструктура.

 

Абонамент - удобна за клиентите форма на сервизна поддръжка в дългосрочен план, с предварително договорени изисквания за време на реакция, време и място на ремонт, предоставяне на оборотна техника, извършване на профилактика, софтуерна поддръжка, работа в извънработно време и др.

 

Мрежи и инсталации - специализирани услуги, включващи комплексни инфраструктурни решения, отговарящи на най-високите световни стандарти за качество и надеждност.

 

Разширяване и модернизиране на информационни системи - услуги за интегриране, осигуряване на хардуерна или софтуерна съвместимост, повишаване ефективността и бързодействието, внедряване на нови средства и методи за комуникация.

 

Професионални консултации - за ефективно използване на компютърна техника и софтуер, избор на компютърни продукти, разширяване и обновяване на информационни системи, архивиране и защита на информацията, решаване на технически проблеми и др.

 

Доставка и инсталация - доставка на място, инсталация и въвеждащо обучение за работа със закупената техника и софтуер и др.

 

През 2009 г Фирмата ни става партньор на национална верига ARDES.BG за гр.Пловдив. Партньорската мрежа на Ardes.bg обхваща цялата страна. Всеки от партньорите на Ardes.bg предлага цялата гама продукти, които са представени в интернет сайта и пълен и качествен сервиз. Предимство ни дава възможност за силна конкуренция с големите хипермаркети и партньорски сервизни приемни в цялата страна.

 

На територията на гр. Пловдив фирма Еко-Вас 54 ЕООД има два магазина с марката

 

Галерия

Лаптоп HP 255 + чанта

Цена : 489,00 лева

Лаптоп ASUS X551MAV-BING-SX392B

Цена : 529,00 лева

Лаптоп Toshiba Satellite C50-A-14J

Цена : 569,00 лева

Таблет PRESTIGIO MultiPad 7.0 Ultra+

Цена : 105,00 лева

Таблет PRESTIGIO MultiPad 7.0 Ultra+

Цена : 149,00 лева

Таблет 3Q AC0731B 7"

Цена : 169,00 лева

Принтер HP Officejet Pro 8610

Цена : 468,00 лева

Мултифункционално устройство Xerox WorkCentre 3325

Цена : 883,00 лева

Настолен компютър PC HP P3500 MT

Цена : 490,00 лева

Настолен компютър HP Pro 3500 MT

Цена : 573,00 лева

Gigabyte GSmart Roma R2 с 2 сим карти

Цена : 259,00 лева

PRESTIGIO MultiPhone 4044 DUO 3G

Цена : 269,00 лева

Клавиатура Genius KB-06XE

Цена : 13,00 лева

Телевизор, LG 26LN457B, 26" LED HD

Цена : 469,00 лева

Телевизор Toshiba 32W2333D

Цена : 459,00 лева

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Онлайн магазин Comshop.bg - Пловдив

Онлайн магазин Comshop.bg - Пловдив

0896 129 644 / 0878 304 237

Компютри

Пловдив, бул. Руски 5

Онлайн магазин Comshop.bg