Щурлев ЕООД ( Visit Website )

Щурлев ЕООД

Щурлев ЕООД е специализиран в търговията с фуражи и храни за селскостопански животни. Фирмата е на пазара за храни за животновъдството от 2000 г. Осигурява транспорт и разнос...

Презентация

Щурлев ЕООД

Щурлев ЕООД е специализиран в търговията с фуражи и храни за селскостопански животни. Фирмата е на пазара за храни за животновъдството от 2000 г. Осигурява транспорт и разнос.

 

В областта на търговията с фуражи и храни за селскостопански животни Щурлев ЕООД има разработена търговска мрежа във Великотърновска, Габровска и Русенска област.

 

Дружеството извършва международна търговия с фуражи за селскостопански животни - внос от Австрия на фуражи и трици за селскостопански животни.

 

Фуражите за селскостопански животни, предлагани от Щурлев ООД се предлагат удобни опаковки по 40 кг.

 

 

Продукти

Щурлев ЕООД e специализирана във вноса и търговията с фуражи и трици за селскостопански животни, а също така предлага цвеклови гранули с меласа от захарно цвекло.

 

При поръчка на големи количества цвеклови гранули, фуражи и трици компанията осигурява транспорт.

 

Търговия с фуражи за селскостопански животни

Дружеството извършва международна търговия с фуражи за селскостопански животни - внос от Австрия на фуражи и трици за селскостопански животни.

 

Щурлев ЕООД е представител на Фураж Росица - комбинирани фуражи за животновъдството.

 

Фуражите и триците за селскостопански животни, предлагани от Щурлев ЕООД са отлични при изхранване на дойни селскостопански животни и преживни животни.

 

Фуражите за селскостопански животни, предлагани от Щурлев ООД се предлагат удобни опаковки по 40 кг.

 

Цвеклови гранули за селскостопански животни

Щурлев ЕООД предлага 1 тон цвеклови гранули с меласа от захарно цвекло на цена от 650 лв., като въпросното съдържание бива разтваряно във вода в съотношение 1:10.

 

Когато бива поръчано по-голямо количество цвеклови гранули, фирмата поема ангажимента да осигури транспорта до определеното място за доставка.

 

 

Цвекловите гранули се предлагат в удобни опаковки от по 40 кг, като продуктът ни има изключително благотворно влияние върху изхранването на преживни животни, като увеличава млеконадоя им.

 

Пшенични трици

Пшеничните трици съдържат около 15% суров протеин и помагат за балансиране на дажбите по протеин при включването им в храната на селскостопанските животни.

 

Пшеничните трици това те са отличен източник на фосфор и оказват благоприятно, леко слабително действие върху храносмилателната система. В концентрираните фуражни смески за преживните животни могат да участват до 30%.

 

Поради високото съдържание на сурови влакнини (9-12%) пшеничните трици не са подходящ фураж за малки пилета и не се препоръчва да заемат повече от 5% от смеските за прасета.

 

В смеските за храна на селскостопански животни като птици и свине, пшеничните трици могат да се включват в количество от около 10-15%.

 

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Щурлев ЕООД - Велико Търново

Щурлев ЕООД - Велико Търново

0887 215 235

Фуражи

Велико Търново

ул. Никола Габровски

Щурлев ЕООД