Dance Studio Creators (Visit Website)

Hip Hop школи Варна Dance Studio Creators Dance Studio Creators
Dance Studio Creators

Професионално танцово студио. Street dance, Taebo, Fat Burning Yoga, Бокс.

Презентация

Dance Studio Creators Dance Studio Creators Dance Studio Creators Dance Studio Creators

Dance Studio Creators

Dance Studio Creators

Dance Studio Creators е школа ръководена от Христо Хаджимихайлов. Танцувален и енергичен още от малко дете е канен на детски мероприятия и сцени като солист. На 15 годишна възраст започва упорито тренировки със свои приятели решили да споделят идеята му. Създава се група наречена Freak Boys, която започва тренировки всеки ден и това довежда до изключително бързо развитие и първи и втори места в състезания организирани от клубове на местно ниво.

Желанието за още и още в сферата на танците насочва вниманието му върху създаването на група и в началото на 2009 година това се случва, а името е „MFS” Така започват собствени участия във варненски заведения. Година по – късно на 20.10.2010 групата претърпява последната си метаморфоза и вече е с наименованието „CREATORS” успоредно със създаването на училище по улични танци със същото име. Идеята за името е - „Всички сме създатели и всеки ден творим“.

За 3 години семейстово „Creators” развиващо с бързи обороти успява да вземе участие в клубове от цяла България.

Dance Studio Creators

Учители

Христо Хаджимихайлов

Христо Хаджимихайлов е създател на „Dance Studio Creators”.

Едновременно с танцовите си способности е бил част от хор занимаващ се с пеене. Обикаляйки различни спортове, докато намери себе си минава през Айкидо, Лека атлетика, Футбол, Кик-бокс, Баскетбол, Волейбол, Бокс и Break Dance (Breaking). Именно брейкинга поставя начало на желанието за развитие в танците.

За кратко време вече е танцьор в нощни клубове и за 8 години свързани с freе dance – a, разпространявайки се името му в сферата на нощните заведения е обиколил най – известните клубове във Плевен, Влико Търново, София, Бургас, Ямбол, Русе и Варна. През периода на „Free dance” ерата, за него, се качва на големите български сцени и участва в мероприятия и клипове на българските звезди в музикалния и танцувалният бранш.

Яна Боянова

Яна Боянова се занимава с изкуства и музика от малка. Приоритет в детството й е било пеенето.

С времето решава да осъществи и още една своя мечта - да се научи да танцува. На 14-сет годишна възраст решава да започне да се занимава активно с танци и се записва на спортни танци. С времето се преориентира и започва да танцува Street Dance при Христо Хаджимихайлов, който тя определя като един уникален, талантлив и всеотдаен преподавател, помагащ на много хора да се развиват в сферата на танците. В благодарение на това, тя се развива успешно и сега е част от неговия екип от треньори и води класове по Street Dance средно ниво в Dance Studio Creators.Тя е част и от Creators crew, с които групата се представя на участия и състезания. Занимава се и като freedance танцьор по клубове и заведения.

„Обичам децата , с който работя и това което правя! Радвам се, че имам възможността да ги уча и възпитавам в сферата на танците и музиката! Чувствам се истински щастлива, когато правя това,което ми доставя най-голямо удоволсвтие!“

Теодора Казакова

Теодора Казакова е учител по Tae Bo Fat Burning Yoga

Красимир Христов

Красимир Христов е учител по БОКС.

Цени

Галерия

Hip Hop школи Варна

Тази фирма е регистрирана в следните категории: