Накратко за нас

ET ДЕЯ – Ивайло Енчев е на българския пазар от 2005 година. Тя се занимава с превоз на нови и употребявани леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили в Европа и България.  Фирмата е лицензирана за транспортиране на автомобили за държавите, членки на ЕС.

ЕТ ДЕЯ – Ивайло Енчев е лицензиран производител на всички видове надстройки и ремаркета с максимална маса 3.5т. Изделията отговарят на всички европейски изисквания.  Дистрибутор сме и на фирма KNOTT за България и разполага с пълната гама резервни части на склад.
Контакти
an image
ET ДЕЯ – Ивайло Енчев

Транспортни услуги:
Email: ivailoenchev@gmail.com

0896 705 697
0889 855 027

Ремаркета, надстройки и части КNOTT:

Email: ivailoenchev@gmail.com

0894 456 242

Web: www.dea-bg.com

 

ET ДЕЯ – Ивайло Енчев

Превоз на нови и употребявани леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили ET ДЕЯ Ивайло Енчев - Разполагаме с автовози и бусове в композиции съответно за 10,9,5,4,3 леки автомобила

Превоз на нови и употребявани леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили в Европа и България

Производство на всички видове надстройки и ремаркета до 3500кг и вносител на части KNOTT

Транспортиране на автомобили с дестинации, определяни от клиента.  Доставка на място. Разполагаме с  автовози и бусове в композиции съответно за 10,9,5,4,3 леки автомобила в зависимост от нуждите и капацитета на клиента, което е предпоставка за много добри цени както на пакетен транспорт от Европа за България, така и на единични бройки.

Производство на ремаркета с търговска цел, туристически ремаркета /каравани/, ремаркета за лодки и джетове, ремаркета за ски шейни, бордови ремаркета, ремаркета платформи, ремаркета за транспорт на коне и други животни, ремаркета за пътно строителна техника и други ремаркета със специално предназначение, от 750 кг. до 3500 кг. Изработка на надстройки за превоз съответно на 1,2,3 автомобила, стационарни и тип пътна помощ, бордови надстройки с или без брезент и падащ борд, фургонни надстройки.

Автовози

Автозови

Превоз на нови и употребявани леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили в Европа и България

Вместимост
ET ДЕЯ – Ивайло Енчев

Разполагаме с  автовози и бусове в композиции съответно за 10,9,5,4,3 леки автомобила.

Надстройки
ET ДЕЯ – Ивайло Енчев

Изработка на надстройки за превоз съответно на 1,2,3 автомобила, стационарни и тип пътна помощ, бордови надстройки с или без брезент и падащ борд, фургонни надстройки.

ЕT "Дея-Ивайло Енчев" е дистрибутор на фирма KNOTT за България

Фирмите от тази група проектират, развиват, произвеждат и продават компоненти за ремаркета и спирачни системи за търговски, селскостопански и индустриални транспортни средства. Произвеждат тези компоненти по най-високите стандарти за качество, в различни интернационални обекти. Инерционните тегличи, осите и спирачните системи KNOTT се ползват от известните фирми с голям успех от много години, убедени в сигурноста и качеството.


Free Hit Counter