Хотел Делчовски хан ( Visit Website )

Хотел Делчовски хан

Той е разположен в неповторима местност, която пресъздават атмосферата на старото време. От прекрасната природа на Пирин планина до минералните извори близо до село Огняново, ние предлагаме чудесна база за вашия престой...

Презентация

Избягайте от сивото ежедневие, отдайте се на лукс и незабравима почивка!

Добре дошли в хотел Делчовски хан. Той е разположен в неповторима местност, която пресъздават атмосферата на старото  време.

 

От прекрасната природа на Пирин планина до минералните извори близо до село Огняново, ние предлагаме чудесна база за вашия престой.

 

Хотелът е разположени в прекрасна туристическа дестинация. Ако се интересувате от очарователната култура и кухня на България мястото е тук.


Независимо дали пътувате по работа или за удоволствие, хотел Делчовски хан, ще ви осигури топло посрещане, изключително обслужване, спокоен сън в богат избор от удобни  стаи и апартаменти.

 

Хотел Делчовски хан разполага с една единична стая, четири апартамента, механа за 40 души и тераса към механата за 80 души.

 

Стаи

#

#

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Стая

единична

Изберете една от стилните ни стаи - всяка със собствена тераса и ще се насладите на уютна обстановка сред прелестите на природата.

 

#

#

Апартамент

Настанете се в удобство и почувствайте свежестта и вълшебството на планината.

 

#

#

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Механа

Насладете се на кулинарни изкушения, опитайте традиционни български специалитети, разнообразните напитки и да усетите първокласно обслужване.  Механата е идеално място за приеми, празнични мероприятия и частни партита.

 

Механата разполага с 40 места, а терасата с 80 места.

 

Ако желаете да резервирате маса, моля свържете се с нас на тел.: +359 884 999 667.

 

Галерия

     
     
     
     

 

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Хотел Делчовски хан - село Делчево

Хотел Делчовски хан - село Делчево

0884 999 667

Хотели

Делчево

История

Има данни за съществуването на селището още от римската епоха. Откритата наблюдателна и охранителна кула свидетелства за различни дейности от това време. Но официално като селище, Делчево възниква през XVII в. край турски чифлик, до 1912 г. е под турско робство, а до 1934 година името на селото е Юч дурук.


Поминъкът на населението му през XIX в. е свързан със земеделие (отглеждане на тютюн), животновъдство и отчасти с кираджийство, дюлгерство и дърводобив.

 

В края на века в селото живеят 560 жители българи - християни, повечето от които са избити от турската войска по време на подготовката на Илинденско – Преображенското въстание.

 

През 1908-1909 година селото има 126 български къщи с население 613 души. През 1934 г. селото е прекръстено с името на българския революционер Гоце Делчев.

Цени:

  • Единична стая - 39лв
  • Апартамент - 59лв