Център за квалификация и иновации ДЕТЕЛИНА ( Visit Website )

Компютърни курсове София Център за квалификация и иновации ДЕТЕЛИНА Център за квалификация и иновации ДЕТЕЛИНА
Център за квалификация и иновации ДЕТЕЛИНА

Център за квалификация и иновации ДЕТЕЛИНА, създаден през 1992 година е едно от първите частни училища за компютърно и езиково обучение на хора от всички възрасти и по мнението на много от учащите се - една от най-добрите школи в София...


Презентация

Център за квалификация и иновации ДЕТЕЛИНА Център за квалификация и иновации ДЕТЕЛИНА Център за квалификация и иновации ДЕТЕЛИНА Център за квалификация и иновации ДЕТЕЛИНА Център за квалификация и иновации ДЕТЕЛИНА

Център за квалификация и иновации ДЕТЕЛИНА

Център за квалификация и иновации ДЕТЕЛИНА

Център за квалификация и иновации ДЕТЕЛИНА, създаден през 1992 година е едно от първите частни училища за компютърно и езиково обучение на хора от всички възрасти и по мнението на много от учащите се - една от най-добрите школи в София.

 

Нашите отличителни черти са – преподаватели с висока квалификация, обучение по най-съвременни методики и актуално съдържание на учебните програми.

 

Ние правим всичко, за да бъде обучението най-ефективно и максимално да съответства на нуждите на клиента. Клиентите на нашите курсове винаги ги е привличало не само ефикасното обучение, но и приятелската атмосфера, създадена от нашия колектив. Ние винаги се стремим да предоставим максимум възможности за успех в обучението.

 

Гъвкавият график на занятията позволява да изберете най-оптималния вариант на обучение в зависимост от вашето свободно време. Занятията се провеждат сутрин, следобед или вечер, както и събота и неделя. Ние винаги правим всичко възможно, за да получите професионални знания и умения в най-кратки срокове!

 

Центърът разполага с модернa учебнa базa и предлага над 30 вида различни курсове: компютърни, езикови, икономически, бизнессекретарски, административни, детска езикова и компютърна школа.

 

Уютна обстановка, съвременно оборудвани учебни зали с аудио и видео техника, КОМПЮТЪРНА ЛАБОРАТОРИЯ, квалифициран преподавателски състав - всичко това осигурява отлични възможности за обучение.

 

Карта

 

Карта

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Център за квалификация и иновации ДЕТЕЛИНА - София

Център за квалификация и иновации ДЕТЕЛИНА

0884 179 613 / 0896 656 171

Школи и курсове

София, бул.Дондуков 5, III вход, I етаж

Корпоративно обучение

Индивидуално обучение

  • Компютърно обучение
  • Езиково обучение
  • Специализирано обучение

Други курсове