Диекс ЕООД  ( Visit Website )

Фирма Диекс ЕООД е основана в началото на 1998г. Тя успява за кратко време да завоюва своето място на българския пазар за мъжко бельо благодарение на качествените материали, професионализма на работещите в нея и не на последно място правилната пазарна ориентация.

Фирмената политика е създадените продукти да са удобни, комфортни и да създават усещането за настроение и самочувствие на този, който е избрал марката Диекс.

В производството се използват качествени материи от памук, визкоза, памук и ликра, микрофибър и бамбук.

Фирмата е създала линия както за големите мъже, така и за големите малки мъже.

Диекс ЕООД има създадена дистрибуторна мрежа в цялата страна. Гаранция за развитието на фирмата е по-високото качество на продуктите и инвестирането в нови производствени мощности и технологии.

 

 

Галерия

Диекс ЕООД Диекс ЕООД Диекс ЕООД Диекс ЕООД
     
Диекс ЕООД Диекс ЕООД Диекс ЕООД Диекс ЕООД
     
Диекс ЕООД Диекс ЕООД Диекс ЕООД Диекс ЕООД
     

Тази фирма е регистрирана в следните категории:

Диекс  ЕООД
Диекс ЕООД
0897 887 085 / 031 752 527
Мъжко бельо
Дълго поле 4195, обл. Пловдвиска

Мъжките пижами и боксери на DIEX, вече в размери и за юноши

Фирма DIEX разшири номерацията на едни от най-търсените си артикули – памучни пижами и боксери с размери за юноши. Към стандартните размери от M дo 2XL, вече се произвеждат и размери 2XS, XS и S. Моделите са пуснати в търговската мрежа в голямо разнообразие от цветове и материи. От новата номерация могат да се възползват, както подрастващите, така и мъже с по-фини фигури. За нас е удоволствие да работим за най-младите си почитатели, чиято инициатива ни подсказа липсите на пазара. Предстои пускането и на други артикули с тази номерация, с доказаното качество на DIEX.

МЪЖКО БЕЛЬО

● Слипове
● Боксери
● Потници
● Блузи без ръкав
● Блузи с къс ръкав
● Комплекти
● Пижами

 

ДЕТСКО БЕЛЬО

● Слипове
● Боксери
● Потници
● Комплекти
● Пижами