Дървени играчки DMAR Selection (Visit Website)

Дървени играчки Силистра Дървени играчки DMAR Selection Дървени играчки DMAR Selection
Дървени играчки
DMAR Selection

Изработване на дървени изделия, които да вдъхновяват малки и големи.

Презентация

Дървени играчки DMAR Selection Дървени играчки DMAR Selection Дървени играчки DMAR Selection Дървени играчки DMAR Selection

Дървени играчки DMAR Selection

Дървени играчки DMAR Selection

DMAR Selection е проект водещ своето начало от нашата страст към изработването на дървени изделия, които да вдъхновяват малки и големи, запознавайки ги с възможностите за забавление предлагани от дървото като естествен материал. С малко въображение и много внимание към детайлите, пред всички нас се разкрива едно позабравено в наши дни усещане, а именно да видим и почувстваме красотата на природните дадености от вълшебния свят на дървените изделия.

Продуктите които изработваме и предлагаме са дървени камиони, багери, трактори, автомобили, мотори, вертолети, болиди от Формула1. Подходящи са за деца от 6 до 86 години.

Изделията се изработват изцяло от дървен материал, без да се използват бои, като е запазен естествения цвят и шарки на дървото.

Оставяме децата да развихрят въображението си, сами да решат и да нарисуват с цветни моливи, пастели или флумастери какви да бъдат вратите, прозорците, фаровете, решетките, джантите на гумите къде да има надписи и други елементи, които ще направят продукта единствен по рода си.

Дървени играчки Силистра

Тази фирма е регистрирана в следните категории: