Груминг студио и Зоомагазин "Дог Стар"   ( Visit Website )

Груминг студио и Зоомагазин "Дог Стар"

Поддържането на козината и кожата на кучетата е изключително важно , за тяхното здраве. Подбора на подходящи препарати осигурява постигането на оптимални резултати...

Презентация

Груминг студио и Зоомагазин "Дог Стар"

Поддържането на козината и кожата на кучетата е изключително важно , за тяхното здраве. Подбора на подходящи препарати осигурява постигането на оптимални резултати.

 

В груминг студио Дог Стар работим само с най-висок клас професионална козметика. Предпочитаните от нас марки са All Sistems и Pure Paws, доказали своето качество във времето. Фирмите предлагат широк асортимент от препарати за поддръжката на кожата и козината на Вашия четириног приятел.

 

Услуги :

  • Къпане:

  • При различните породи кучета, къпането се извършва през различен период от време. Основният фактор , който определя честотата на къпане е вида и дължината на косъма. Замърсяването е другия. Напълно погрешно е схващането , че кучето се къпе 2 пъти в годината или ако се изцапа толкова , че неможем да го пуснем в дома. Но не е добре и да се премива кожата и козината, защото това би могло да доведе до изсъхване, лющене, нарушаване на естественото омазняване и до други кожни проблеми. За ежедневно почистване на лапи и моцуна могат да се използват леки почистващи шампоани или мокри кърпички специално предназначени за това.

 

Разресване:

Редовното разресване на козината, спомага за своевременното отстраняване на мъртвите косми, които предизвикват сплитане и спъстяване на козината. Механичните движения с четка масажират кожата и подобряват кръвообръщението.

 

Сваляне на мъртва козина и подкосъм - На всеки стопанин на куче му е позната картината , в която домашния любимец започне да сменя козината си - диваните, дрехите , пода са покрити с косми, а при едно изтръскване около питомеца му става облак. Тогава той се нуждае от по сериозна помощ - освен разресване, е нужно свалянето на по - голямо количество подкосъм. Това ще намали падащите косми , а при редовно практикуване почти ще спре.

 

Оформяне:oformqne

За доброто самочувствие на Вас и Вашето куче . Оформянето на моцуна, лапи, уши , дупе и тялото

води до прикриване на недостатъците иподчертаване на предимствата на Вашия четириног приятел.

 

Прически - Модните тенденции не подминават и света на четириногите. Бихме реализирали вашите идеи , стига породата и състоянието на козината да го позволяват.

 

Подстригване на кучета - По стандарт или по желание на клиента.

 

Подрязване на нокти - Редовнто подрязване на ноктите е изключително важно за кучетата, които немогат сами да ги изпилват. Това са предимно представителите на дребните породи, чиито разходки са по - рядко и не траят много дълго. Дългите нокти могат да повлияят зле на правилната походка , да доведът до изкривяване на пръстите и проблеми със ставите. Кучето може да изпитва дискомфорт дори и болка. Дългите нокти намалят сцеплението на лапите със земята, на твърди и хлъзгави повърхности като паркет, и плочки може кучето да откаже да ходи. Ако ноктите дълго време не са подрязвани , живеца излиза по - напред и това прави скъсяването им доста по - трудно.

 

Почистване на уши - Неприятна миризма и често почесване са първите знаци, че е време за почистване на ушите. Често те остават недобре почистени, поради ред причини. Наслояването на мръсотия води до възпаленя и инфекции.

Галерия

     
     
     

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Груминг студио и Зоомагазин Дог Стар - гр.София
Груминг студио и Зоомагазин "Дог Стар" - гр.София
0898 54 30 40 / 0886 622 305
Услуги
гр. София, бул."Цар Борис III" N 19