Комплекс Долче Вита ( Visit Website )

Комплекс Долче Вита

Комплекс Долче Вита е разположен непосредствено на главен път Е-79 до село Дърманци и град Мездра. В близост до комплекса (около 500 м) е местността Калето, а автогарата и жп гарата на Мездра са само на 1,5 км отстояние...

Презентация

Комплекс Долче Вита

Комплекс Долче Вита разполага с леглова база от 22 места разположени в 11 стаи. Всички стаи имат собствен санитарен възел и тераса и са оборудвани с хладилник, телевизор със сателитни програми, климатик и достъп до Интернет.

 

На разположение на гостите е и безплатен охраняем паркинг на комплекса, както и открития плувен басейн с плажна зона около него.

 

Модерна конферентна зала предлага отлични условия за провеждане на конференции, семинари, фирмени обучения и презентации, както и на бизнес срещи и мероприятия.

 

Ресторант и бар

Комплекс Долче Вита разполага с бар и ресторант със сто места. През летния сезон те се разширяват с допълнителни маси, разположени на двете летни тераси около плувния басейн.

 

Ресторантът предлага най-доброто от българската национална кухня по всяко време на деня и осигурява висококвалифицирано и качествено обслужване на гостите.

 

Комплексът предлага организиране на шоу програми, дискотеки, сватби, банкети, балове, честване на годишнини и други празнични поводи.

 

Тук се организира и провежда конкурса Мис Мездра.

 

Забележителности

Северозападна България притежава изключително природно богатство, признание за което е включването на резервата Чупрене в списъка на биосферните резервати, а Белоградчишките скали - в списъка на най-известните световни природни феномени.

 

Във врачанската планина съществуват обособени зони за отдих, свързани с паметника на Христо Ботев, с историческият връх Вола, с пещерата Леденика.

 

На северозапад се намират Белоградчишките скали и пещера Магурата.

В близост са известните Клисурски манастир, Седемте престола, Черепишки манастир, Градешки манастир.

Карта

 

 

Тази фирма е регистрирана в следните категории:


Комплекс Долче Вита - Мездра

Комплекс Долче Вита - Мездра

0878 501 235 / 091 092 921

Хотели

Мездра главен път Е-79 на 1,5 км.

dolcemz@abv.bg

Цени

  • Стая с 2 единични легла - 50 лв.
  • Стая със спалня - 60 лв.
  • Апартамент - 80 лв.